Σε ρυθμούς προετοιμασίας το Άλσος Κηφισιάς ενόψει της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης της πόλης
Κηφισιά

Σε ρυθμούς προετοιμασίας το Άλσος Κηφισιάς ενόψει της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης της πόλης

Το Άλσος Κηφισιάς προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει την 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Από την πρώτη μέρα που η επιτροπή Λοιμωξιολόγων έδωσε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή της έκθεσης ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης, από τα συνεργεία και το προσωπικό τόσο του Δήμου Κηφισιάς όσο και του Νομικού Προσώπου «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς», προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τις 29 Μαΐου που ανοίγει τις πύλες της η γιορτή των λουλουδιών.

Τα μέλη του ΝΠΔΔ και ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, Γιάννης Παντελεάκης, με ομόφωνες αποφάσεις, στηρίζουν την πιο αναγνωρίσιμη στον χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας έκθεση. Αυτό καταδεικνύεται και με σειρά αποφάσεων οι οποίες ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκαν τα εξής:

  • Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ορίζεται στο ποσό του ενός ευρώ. Τις καθημερινές (από Δευτέρα έως και Παρασκευή) η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, από την έναρξη της έκθεσης στις 10:00 μέχρι τις 16:00. Εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης θα εισέρχονται δωρεάν, τις ώρες και ημέρες που προβλέπεται η καταβολή εισιτηρίου, οι εξής κοινωνικές ομάδες:

  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ Θα πρέπει να επιδεικνύουν πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας (που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοσή της).
  • Παιδιά έως 12 ετών (δεν απαιτείται η επίδειξη δικαιολογητικού, καθώς η φυσική παρουσία του παιδιού πιστοποιεί ότι ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχων).
  • Τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), με την επίδειξη της ειδικής Ετήσιας Κάρτας Ελεύθερης Μετακίνησης που τους χορηγείται από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των διευθύνσεων Πρόνοιας του Ν. Αττικής.
  • Οι υπάλληλοι του Δήμου Κηφισιάς και των ΝΠΔΔ του με την επίδειξη της κάρτας προσωπικού και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Παράλληλα, έκπτωση 30% θα γίνεται στους εκθέτες που θα συμμετάσχουν στη φετινή έκθεση, ενώ ποσοστό έκπτωσης τουλάχιστον 10% θα γίνεται στους συμμετέχοντες της επόμενης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

Ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης, δήλωσε σχετικά:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης διοργανώνουμε φέτος την 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο για την εμπιστοσύνη του. Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς που στηρίζουν τον Κηφισσιώτικο θεσμό. Ευχαριστώ όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις για το κλίμα ομοψυχίας, τις προτάσεις και τις ιδέες. Κάποιες από αυτές προσπαθούμε ήδη να υλοποιήσουμε. Σε κλίμα συναίνεσης προχωρούμε στην πρώτη έκθεση στην χώρα μας, μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοιό. Όλοι μαζί  εργαζόμαστε προκειμένου να κάνουμε την πιο όμορφη και ασφαλή Ανθοκομική Έκθεση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet