Σχολικά είδη συγκέντρωσε ο Δήμος Κηφισιάς για τα παιδιά που έχουν ανάγκη
Κοινωνία

Σχολικά είδη συγκέντρωσε ο Δήμος Κηφισιάς για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική δράση «Μαζεύουμε σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους», που διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς, σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας, προσφέροντας σχολικά είδη.

Από τη δράση συγκεντρώθηκαν σχολικές τσάντες, μπλοκ ζωγραφικής, τετράδια, γραφική ύλη, πακέτα με μαρκαδόρους και ξυλομπογιές, γόμες, ξύστρες, χάρακες και άλλα σχολικά είδη, χρήσιμα για τα παιδιά του Δήμου που έχουν ανάγκη.

Στην εθελοντική δράση παρέστησαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή, συντονίστρια της δράσης, οι οποίοι εξέφρασαν ευχαριστίες στους πολίτες για τη θετική τους ανταπόκριση, προκειμένου οι τσάντες παιδιών να γεμίσουν με τα απαραίτητα για το σχολείο τους. Ευχαρίστησαν, επίσης, το «Όλοι μαζί μπορούμε» για τη κοινωνική δράση και τους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές για τη συνδρομή τους.

Οι προσφορές σε σχολικά είδη θα διανεμηθούν τις επόμενες ημέρες από το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet