Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κ.Π. «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κ.Π. «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς

Ένα όμορφο απόγευμα σύνδεσης και επικοινωνίας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, από τις 18:00 ως τις 19:30 στην πλατφόρμα ZOOM του Κ.Π. «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Στη συνέχεια, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Οι συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδιο, ώστε να συναντηθούμε η οικογένεια της «ΠΡΟΝΟΗ» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Στη διαδικτυακή εκδήλωση συμμετείχαν 44 άτομα, μέλη του Δ.Σ., εργαζόμενοι και μέλη ομάδων του Κ.Π. «ΠΡΟΝΟΗ», όπως εθελοντές, γονείς και εκπαιδευτικοί.  

Η κ. Σωτηρία Μακαρώνη, επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π. «ΠΡΟΝΟΗ», έκανε μια σύντομη παρουσίαση του έργου που πραγματοποιεί η Επιστημονική Ομάδα, μέσα στη συνθήκη της πανδημίας της Covid-19 και υπογράμμισε τη σημασία του να υποστηρίξουμε στον ρόλο τους, γονείς και εκπαιδευτικούς, ώστε και αυτοί με την σειρά τους να μπορούν να υποστηρίξουν τα παιδιά και τους εφήβους. Στη συνέχεια, απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, κ. Βαλασοπούλου Αγγελική, ενώ από μέλη του Δ.Σ. η κ. Αλιμπράντη Λάουρα, αντιπρόεδρος, ο κ. Αδαμόπουλος Σπύρος, γενικός γραμματέας, η κ. Σταματούρου Ζαχαρούλα, η κ. Μυρσαλιώτου Φλώρα, η κ. Γιαννοπούλου Διονυσία, εκπρόσωπος εργαζομένων, αλλά και η επίτιμη πρόεδρος κ. Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη τίμησαν με την παρουσία τους και τις όμορφες ευχές τους. Τις ευχές τους έδωσαν και τα υπόλοιπα στελέχη της επιστημονικής ομάδας, η κ. Αλεξάκη Βασιλική και η κ. Αρχοντούλα Αλεξάκη-Αναστασοπούλου. Ακολούθησε η Ομάδα Εθελοντών της «ΠΡΟΝΟΗ», μέλη της οποίας έκαναν μια πολύ συγκινητική παρουσίαση για τη σημαντικότητα του μαζί μέσα στις καταστάσεις κρίσης, έτσι όπως τη βίωσαν μέσα από τις διαδικτυακές τακτικές συναντήσεις της ομάδας όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα είπαν:

«Την περίοδο του φόβου, της αγωνίας, της αβεβαιότητας, η Ομάδα μας ήταν ένα καταφύγιο, ήταν στήριγμα, ήταν σύνδεση. Αυτή η επαφή μεταξύ μας, η ανταλλαγή απόψεων, συναισθημάτων, η επαφή με φίλους, μας έδινε δύναμη να συνεχίσουμε. Τα υποστηρικτικά δίκτυα όπως της “ΠΡΟΝΟΗ”, πλάθονται και προσαρμόζονται ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν φροντίδα στα μέλη της ομάδας, της κοινότητας. Μπορούν να λειτουργούν ως ένας ασφαλής χώρος για έκφραση, δημιουργία και επαφή ακόμα και από μακριά…».

Η εκδήλωσε έκλεισε με την κοπή της πίτας και μια κλήρωση για το φλουρί για όλους τους συμμετέχοντες.

Ελπίζουμε το 2021 να μας επιτρέψει σύντομα να διοργανώσουμε τις δράσεις μας και δια ζώσης! Για να μένετε συνδεδεμένοι με το έργο και τα νέα μας, παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας www.pronoi.org.gr και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κ.Π. «ΠΡΟΝΟΗ» στο facebook & instagram.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet