Τι συζητήθηκε στη διαδικτυακή εκδήλωση για την πανδημία και τον εμβολιασμό της παράταξης Κοινωνία Παρούσα
Κοινωνία

Τι συζητήθηκε στη διαδικτυακή εκδήλωση για την πανδημία και τον εμβολιασμό της παράταξης Κοινωνία Παρούσα

H δημοτική παράταξη Κοινωνία Παρούσα στην Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Εκάλη, με επικεφαλής τη δημοτική σύμβουλο Αγγελική Παπάζογλου, πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η πανδημία και ο οδικός χάρτης των εμβολισμών διεθνώς και στη χώρα μας», όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ομότιμος καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, ο Γιάννης Καλομενίδης, καθηγητής Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην υπεύθυνος στη Μονάδα Covid-19 στο Νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός» και ο Γιάννης Μπασκόζος, διευθυντής ΕΣΥ, ειδικός σύμβουλος Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, πρ. γ.γ. Δημόσιας Υγείας, γιατρός, διευθυντής ΕΣΥ.

Το άνοιγμα της συζήτησης έκανε η Αγγελική Παπάζογλου, ενώ τον συντονισμό ανέλαβε ο Παναγιώτης Πραμμαντιώτης, φυσικός, Phd, προϊστάμενος τομέα Πληροφορικής της ΜΟΔ Α.Ε.

Κατά την εισαγωγική της παρέμβαση η κ. Παπάζογλου αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της πανδημίας ως μια υγειονομική κρίση, με οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις και στην ανακάλυψη των εμβολίων και των φαρμάκων, τα οποία οφείλουν να είναι κτήμα της ανθρωπότητας.

Η κ. Παπάζογλου, τόνισε το ενδιαφέρον της παράταξης Κοινωνία Παρούσα στα θέματα υγείας και εξέθεσε τα πεπραγμένα και της προτάσεις του συνδυασμού στα τοπικά θέματα υγείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet