6η διαδικτυακή συνάντηση Σχολής Γονέων Δήμου Κηφισιάς για τις αδελφικές συγκρούσεις στις 12/3
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

6η διαδικτυακή συνάντηση Σχολής Γονέων Δήμου Κηφισιάς για τις αδελφικές συγκρούσεις στις 12/3

Ο Δήμος Κηφισιάς και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Δήμου Κηφισιάς καλούν τους δημότες να συμμετάσχουν ενεργά στη Σχολή Γονέων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η διοίκηση του Δήμου σημειώνει τα εξής:

Είτε έχετε ήδη παιδιά είτε προγραμματίζετε να αποκτήσετε, είστε ευπρόσδεκτοι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας απλώς ένα mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 9/4/2021. Τα μόνα στοιχεία που χρειάζεται να αναφέρετε στο mail αυτό είναι το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 άτομα.

Λόγω των συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία Covid-19, οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων υλοποιούνται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους. Έτσι, μπορούμε και συζητάμε από την ασφάλεια του ιδιωτικού μας χώρου για τα θέματα που μας απασχολούν.

Στην 6η διαδικτυακή μας συνάντηση, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 12/4/2021, στις 19:00-19:45 (με δυνατότητα παράτασης για όσα μέλη επιθυμείτε έως τις 20:30), θα συζητήσουμε για τις συγκρούσεις μεταξύ αδελφών και τις στάσεις που ενδείκνυται να τηρούμε οι γονείς όταν αυτές λαμβάνουν χώρα.

Ο συντονισμός έχει ανατεθεί στην κυρία Όλγα Τσικρικά, ψυχολόγο, ειδικευόμενη στη Συμβουλευτική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet