Με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ο Δ. Αγγελίδης
Πολιτική

Με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ο Δ. Αγγελίδης

Ο Δημήτριος Αγγελίδης της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ανακοίνωσε τη σύμπραξή του με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Όπως είναι γνωστό, μαζί με τους αγαπητούς μου συνεργάτες Γιώργο Σκορδίλη και Ηλία Νομπιλάκη ιδρύσαμε τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με σκοπό την κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ως επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς επιλέξαμε τον κ. Γιώργο Σκορδίλη.

Επιθυμία μας ήταν και παραμένει η επιδίωξη μιας ικανής και δίκαιης διοίκησης του Δήμου μας, με τη συνεργασία αρίστων συντελεστών και με την απολύτως δεδομένη προϋπόθεση ότι αυτός ο συνδυασμός, αυστηρά, δεν θα εκπροσωπεί και δεν θα έχει εξάρτηση από κανένα πολιτικό κόμμα.

Με αυτή την προϋπόθεση αποφασίσθηκε και ξεκίνησαν οι διεργασίες μας με τον συνδυασμό του Γιώργου Θωμάκου «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» και με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κανακάκη «ΑΝΑΣΑ». Στη διαδρομή όμως αυτών των διαβουλεύσεων, οι κ.κ. Γιώργος Σκορδίλης και Παναγιώτης Κανακάκης – ο καθένας τους ξεχωριστά – απεφάσισαν, για τους δικούς τους λόγους, να κατέλθουν αυτόνομα στις δημοτικές εκλογές.

Οι κινήσεις αυτές δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο και με την πεποίθηση μου ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα ενιαίο πολύ δυνατό σύνολο που θα διεκδικήσει τη δημαρχία αυτής της πόλης, τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου κ.κ. Μαρίνος Παπαδόπουλος – δικηγόρος, Γιάννης Καρατσιομπάνης – εκπαιδευτικός, Ελένη Ζαφειροπούλου – αρχιτέκτων μηχανικός και επίτιμος διευθυντής ΓΓΔΕ -ΥΠΕΧΩΔΕ, Μάρα Σιάμπου – δικηγόρος… μαζί με ένα πολύ μεγάλο αριθμό δημοτών που είναι σύμφωνοι με τις απόψεις μου, αποφασίσαμε, την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, να προχωρήσουμε στη συνεργασία μας με τον Γιώργο Θωμάκο και τους συνεργάτες του, για καλύτερες μέρες για τον Δήμο Κηφισιάς.

Προφανώς ακολουθεί σύντομα και μια σειρά πολλών ακόμα γνωστών και φίλων με τους οποίους αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι σχετικές συνεννοήσεις για τη συνεργασία μας που θα ακολουθήσει.

Δεν υπάρχει ασφαλώς καμία αμφιβολία ότι παραμένουμε – και εγώ προσωπικά – πρόθυμοι για σύμπραξη με παλιούς και νέους συνεργάτες που θα θελήσουν να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθειά μας η οποία δεν είναι εύκολη αλλά που πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα μας δικαιώσει πέρα για πέρα.

Δημήτριος Αγγελίδης – Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Διπλωματούχος Μηχανολόγος & Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ
κάτοχος Master in Business Administration (MBA)

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet