Νίκος Χιωτάκης: Αναλαμβάνουμε να πάμε τον Δήμο Κηφισιάς ψηλά στη θέση που του αξίζει
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Νίκος Χιωτάκης: Αναλαμβάνουμε να πάμε τον Δήμο Κηφισιάς ψηλά στη θέση που του αξίζει

Εκατοντάδες πολίτες της Νέας Ερυθραίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη για τη +διαμόρφωση του προγράμματος του συνδυασμού.

Όπως επισημαίνει η παράταξη +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας, η συζήτηση περιστράφηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και στα λιμνάζοντα θέματα που προέκυψαν από την ανυπαρξία έργου στη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, ενώ αναδείχθηκε και το αδιέξοδο που έχει οδηγήσει η απερχόμενη δημοτική αρχή την επαναλειτουργία του ιστορικού Α΄ Δημοτικού Σχολείου της Νέας Ερυθραίας μετά την απόρριψη της χρηματοδότησης των απαιτούμενων έργων από την Περιφέρεια.

Η δέσμευση του κ. Χιωτάκη για την επίλυση του θέματος ήταν ξεκάθαρη.

«Η ανικανότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής να διασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες για την εκπαίδευση των παιδιών μας αποτελεί για μας κόκκινη γραμμή. Η επαναλειτουργία του σχολείου θα προχωρήσει αξιοποιώντας πόρους του Δήμου» δήλωσε ο Νίκος Χιωτάκης.

«Θέλω και θα επιδιώξω να διεξαχθούν οι εκλογές με καθαρούς όρους ,με πολιτικό πολιτισμό με θετικό πολιτικό λόγο και όχι με λάσπη» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος στο πλαίσιο απάντησής του σε ερώτηση δημότη σχετικά με τα συκοφαντικά σενάρια που διακινούνται.

Τέλος, αναφορά έγινε σε θέματα ασφάλειας, στο πρόγραμμα αναβάθμισης πρασίνου 28 στρεμμάτων, στο ρέμα Κοντοχρήστου και άλλα.

«Ο Δήμος μας χρειάζεται λύσεις, χρειάζεται γνώση, εμπειρία και συνεργασίες. Με το μέλλον μας δεν θα παίξουμε. Για αυτό αναλαμβάνουμε την ευθύνη με συνεργασία και συνεννόηση να πάμε τον Δήμο μας ψηλά στη θέση που του αξίζει» δήλωσε κλείνοντας ο κ. Νίκος Χιωτάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet