Σε μεγάλη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Κηφισιάς μίλησε ο Σωτήρης Ησαΐας
Πολιτική

Σε μεγάλη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Κηφισιάς μίλησε ο Σωτήρης Ησαΐας

Εκδήλωση με «βαριές» παρουσίες διοργάνωσε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Κηφισιάς στο Politia Tennis Club στην Κηφισιά. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις» και κεντρικοί ομιλητές ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Β’ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, η αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ιωάννα Καλαντζάκου και ο πολιτευτής Β’ Αθηνών και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, καθώς και οι βουλευτές Γιάννης Βρούτσης, Γιάννης Τραγάκης, Κώστας Σκρέκας, Γιώργος Στύλιος, Κώστας Βλάσης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Έλενα Ράπτη, Μάκης Βορίδης, Ιάσων Φωτήλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, Δημήτρης Σταμάτης και Βασίλης Κικίλιας. Επίσης, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Μιλώντας στη συγκέντρωση, ο πολιτευτής της Β’ Αθηνών Σωτήρης Ησαΐας εστίασε στη δυναμική των επερχόμενων εθνικών εκλογών, αλλά και στην προετοιμασία που θα οδηγήσει στην τελική νίκη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet