Στην παράταξη του Νίκου Χιωτάκη η Μιμή Μπούρα-Ρογκοπούλου
Πολιτική

Στην παράταξη του Νίκου Χιωτάκη η Μιμή Μπούρα-Ρογκοπούλου

Στην παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη προσχώρησε η οικονομολόγος Μαρία (Μιμή) Μπούρα-Ρογκοπούλου.

Σε ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται:

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στη δημοτική μας παράταξη την οικονομολόγο Μαρία (Μιμή) Μπούρα-Ρογκοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα της Κηφισιάς.

Η κ. Μαρία (Μιμή) Μπούρα-Ρογκοπούλου είναι μόνιμος κάτοικος Κηφισιάς και δραστηριοποιείται στην πόλη της καρδιάς μας κοινωνικά και αυτοδιοικητικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης δήλωσε:

«Καλωσορίζω στη δημοτική μας παράταξη, την Μαρία (Μιμή) Μπούρα-Ρογκοπούλου! +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας, για να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη, πιο σύγχρονη, πιο ανθρώπινη. Για να λύσουμε με αποφασιστικότητα, ολοκληρωμένο σχεδιασμό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Ορίζοντάς μας είναι όχι μόνο οι εκλογές του Μαΐου, αλλά και η επόμενη θητεία.με ορίζοντα όχι τις εκλογές του Μαΐου, αλλά την επόμενη θητεία. Στόχος μας να ξαναδώσουμε στην πόλη την παλιά της αίγλη, αυτή που αξίζει στην Ιστορία της και στους ανθρώπους της».

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Μαρία (Μιμή) Μπούρα Ρογκοπούλου δήλωσε:

«Με αίσθημα ευθύνης και με θέληση να προσφέρω στην πόλη μας, αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση-πρόκληση του υποψήφιου δημάρχου Κηφισιάς κ. Νίκου Χιωτάκη και του συνδυασμού “+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας” και να αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην μεγάλη αυτή προσπάθεια. Ο Δήμος πρέπει να κυβερνηθεί με αξιοπιστία. Να υιοθετήσει νέα πρότυπα που με επιτυχία έχουν εφαρμοσθεί σε σύγχρονες πόλεις στην Ευρώπη και αλλού. Να γίνει πρότυπο ανάπτυξης και εφαρμογής ολοκληρωμένων προγραμμάτων-και τέτοια υπάρχουν-που θα λύσουν άμεσα τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η Κηφισιά μας, πρέπει να γίνει και θα γίνει, πρότυπο αναφοράς στη νέα εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet