Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 23 Ιανουαρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 23 Ιανουαρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια) – Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών, επί της Τατοΐου αρ. 86 και Ηφαίστου στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΕΚΟ Καλυψώ Μ.ΕΠΕ».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Παιδότοπος (υπαίθριος), επί της οδού Αχαρνών, το οποίο καταλαμβάνει ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο 9 της περιοχής «Υπόλοιπο Αγίας Κυριακής» τμήμα της πολεοδομικής ενότητας 8 Αγία Κυριακή, στην Κηφισιά, στον Δάλλα Δημήτριο.
  3. Μετονομασία ή μη της οδού «Μάτσα» σε οδό «Ευάγγελου Τριανταφύλλου», στην Κηφισιά.
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στις εισόδους γκαράζ επί της οδού Μεγαλουπόλεως αρ. 11, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Ξενίας και Αρτέμιδος αρ. 43, στο Ο.Τ. 202, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο γκαράζ επί της οδού Μυρσίνης αρ. 2, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Ζηρίνη στο τμήμα από την Λ. Κηφισίας έως το ναΐσκο των Αγίων Σαράντα στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση αποσπώμενου εμποδίου σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Αγίου Δημητρίου μπροστά στο ρομποτικό κάδο, στο Ο.Τ. 40, στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Αγίας Κυριακής, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μ. Μπότσαρη και 1ης Μάη στην Κηφισιά, με προτεραιότητα έναντι των καθέτων σε αυτήν οδών».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet