Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 2/3
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 2/3

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015, στις 18:30, στο δημαρχείο της πόλης, Διονύσου και Μυρσίνης, στην Κηφισιά.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Προτάσεις για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς για την άσκηση των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων (άρθρο 83, παρ. 1 περ. γ του Ν.3852/2010).
  2. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Λεβίδου αρ. 11, στην εταιρεία με την επωνυμία SUBA SUSHI IKE.
  3. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών «Ιχθυοπωλείο», επί της οδού Χαρ. Τρικούπη αρ. 174, στην Κηφισιά, στον κ. Φαρμάκη Νικόλαο του Ιωάννη.
  4. Έγκριση εφαρμογής του εναλλακτικού σεναρίου 1Α της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη βελτίωσης της ισόπεδης διασταύρωσης των οδών Δαγκλή & Κρήτης στην Κηφισιά», της οποίας η οριστική παραλαβή έχει εγκριθεί με την υπ΄ αριθμ. 454/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  5. Έγκριση μελέτης με τίτλο: «Κυκλοφοριακή Μελέτη στην περιοχή της Κηφισιάς πέριξ των οδών Τατοΐου- Π. Μελά – Χελιδονούς- Χ. Τρικούπη», της οποίας η οριστική παραλαβή έγινε με την υπ΄ αριθμ. 233/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Αλωνίων έναντι της συμβολής της με την οδό Γεωργαντά, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίου σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Όθωνος αρ. 12, στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet