Ήχος και χρώμα «συνδυάζονται» στο 5ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς
Πολιτισμός

Ήχος και χρώμα «συνδυάζονται» στο 5ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς

Το 5ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς πραγματοποιείται το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2015» του Δήμου Κηφισιάς.

Στο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων, το οποίο ξεκινά στις 20:30, θα παρουσιαστούν οι:

Monsieur Minimal
Monsieur Minimal
Monsieur Minimal

Ο Monsieur Minimal, ο ταλαντούχος μουσικός και συνθέτης έρχεται στο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων για να δώσει μια μοναδική παράσταση γεμάτη από τις ανατρεπτικές και ολόφρεσκες μουσικές του. Μουσικές που χαρακτηρίζονται από έντονα indie pop στοιχεία, χωρίς να λείπουν από αυτήν, electronica πινελιές.

Θα ακουστούν γνωστά κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του, ξεκινώντας από το πρώτο άλμπουμ του το Lollipop, άλλα γνωστά κομμάτια όπως «Love Story», γλυκές και ταξιδιάρικες μελωδίες από το άλμπουμ «Πάστα Φλώρα» και άλλα καινούργια κομμάτια από το 4ο κατά σειρά άλμπουμ «High Times», ένα άλμπουμ με 12 ολόφρεσκες «High Times» και κολλητικές pop μελωδίες.

Απόλλων Κουσκουβεκάκης
Απόλλων Κουσκουβεκάκης
Απόλλων Κουσκουβεκάκης

Ο Απόλλωνας Κουσκουμβεκάκης, διακεκριμένος μαέστρος, ενορχηστρωτής και σολίστας, με επιτυχίες σε πολλά ελληνικά και ξένα φεστιβάλ έρχεται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων για να δώσει μία μουσική παράσταση ως μαέστρος και ενορχηστρωτής. Ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης έχει συνεργαστεί  με καταξιωμένους καλλιτέχνες του λυρικού, έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Δημήτρης Καβράκος, ο Γιάννης Χριστόπουλος, η Γλυκερία, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Μπάμπης Τσέρτος κ.ά., με μεγάλη επιτυχία.

Ειρήνη Τουμπάκη
Ειρήνη Τουμπάκη

Με το κουϊντέτο της Ορχήστρας Δωματίου Αθηνών (Athens Chamber Orchestra) και με ερμηνεύτρια την εξαιρετική Ειρήνη Τουμπάκη ο Απόλλωνας Κουσκουβεκάκης μας ταξιδεύει στα ωραιότερα τραγούδια της δισκογραφίας του και κάνει ένα αφιέρωμα στους Έλληνες συνθέτες του λεγόμενου «ελαφρού» τραγουδιού.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet