Ενθουσίασε το θεατρόφιλο κοινό της Κηφισιάς η παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ενθουσίασε το θεατρόφιλο κοινό της Κηφισιάς η παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα»

Μια καταπληκτική ερμηνεία της Τόνιας Αγγελοπούλου ως Έλεν Χάρπερ που ερμήνευσε την κόρη του αιδεσιμότατου Χάρπερ (Δημήτρη Τσολιάκο) και του Μιχάλη Τσικαλάκη στον ρόλο του Μόρτιμερ Μπρούστερ στο έργο «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από την Πέμπτη 27 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 1η Ιουλίου το θεατρόφιλο κοινό της Κηφισιάς στο αίθριο του δημαρχείου.

Το θεατρικό κοινό της Κηφισιάς για πέντε ημέρες αγκάλιασε τη θεατρική παράσταση της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς που σκηνοθέτησε η κ. Κική Αυγουστατου σε απόδοση του Σταμάτη Φασουλή.

«Aρσενικό και παλιά δαντέλα» η μαύρη κωμωδία του Joseph Keseelring εξελίσσετε στις ΗΠΑ το 1940 και στο αντιπολεμικό κλίμα που επικρατούσε την εποχή εκείνη όταν στην Ευρώπη ο θάνατος ήταν μια φρικτή καθημερινή πραγματικότητα.

Τις δύο ευγενικές ευλαβικές ηλικιωμένες αδερφές Μπρούστερ που απέσπασαν τα χειροκροτήματα του κόσμου, με τα παράξενα γούστα να δολοφονούν με αρσενικό «σε σπιτικό ποτό» μοναχικά άτομα για να τα απαλλάξουν από τα βάσανα της μοναξιάς τους, τις υποδύονται η Κατερίνα Καλλιανού (Αμπύ Μπρούστερ) και η Άντζελα Σκαρλάτου (Μάρθα Μπρούστερ), αστυνομικός Ο Χάρα ο Αχιλλέας Κουρέπης, δόκτωρ Αϊνστάιν ο Σπύρος Σερέτης, Μόρτιμερ Μπρούστερ ο Μιχάλης Τσιακαλάκης, Τέντυ Μπρούστερ ο Βαγγέλης Κυριακάκης, αστυνομικός Μπρόφυ ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, υπαστυνόμος Ρούνεϊ ο Δημήτρης Τσολιάκος, κα Γουίδερσπουν η Κατερίνα Σπαγή, κα Τόμσον η Αγγελική Ταραζή και βοηθός γραμματέα η Ρεββέκα Τζόρβα.

Τα σκηνικά της παράστασης ήταν της Τόνιας Αγγελοπούλου και τη μουσική επιμέλεια είχε ο Γιώργος Αυγουστάτος.

Στην έναρξη της πρώτης ημέρας της θεατρικής παράστασης παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, Σίσσυ Παπασπύρου, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πλήθος κόσμου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet