Ενθουσίασε το κοινό η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κηφισιάς με τον «Αρχοντοχωριάτη»
Πολιτισμός

Ενθουσίασε το κοινό η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κηφισιάς με τον «Αρχοντοχωριάτη»

Η κλασική κωμωδία του Μολιέρου «Ο Αρχοντοχωριάτης» παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο από κόσμο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, από την ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κηφισιάς το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

Μία θεατρική παράσταση υπό τη σκηνοθετική ματιά της Κικής Αυγουστάτου και με ένα σύνολο ερασιτεχνών μεν, αλλά ταλαντούχων δε ηθοποιών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενθουσιάζοντας τον κόσμο που συγκεντρώθηκε από νωρίς για να τους παρακολουθήσει.

Έξυπνοι διάλογοι, γρήγορες ατάκες γεμάτες χιούμορ, μουσική και χορός συνέθεσαν μία πλούσια παράσταση. Στην παράσταση συμμετείχε και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στον ρόλο του δασκάλου μουσικής.

Πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης η σκηνοθέτις Κική Αυγουστάτου έδωσε στο κοινό κάποια σημαντικά και ενδιαφέροντα στοιχεία για το έργο και τον συγγραφέα του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Νικήτας Κόκκαλης, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, το μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου και πολλοί άλλοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet