Σε ρυθμούς… του κόσμου το δημαρχείο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Σε ρυθμούς… του κόσμου το δημαρχείο Κηφισιάς

Εντυπωσίασαν οι χοροί των τμημάτων Ενηλίκων του Δήμου Κηφισιάς.

Σε ρυθμούς latin, rumba, bachatta, flamenco και oriental λικνίστηκαν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

«Χορούς και Μουσικές του Κόσμου» παρουσίασαν τα Τμήματα Χορών Ενηλίκων του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση κλασικών, μοντέρνων, ευρωπαϊκών, latin και oriental χορών σε χορογραφίες των χοροδιδασκάλων τους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε τις χορογραφίες: 
oriental Μισιρλού & Χορός με πέπλα, oriental Παραδοσιακό Αιγυπτιακό, oriental fusion, oriental drumsolo, oriental solo μπουζούκι show της Βασιλικής Μουζή και του Ιωάννη Ταμβάκη, mambo & bachatta, cha-cha, ζεϊμπέκικο, χασάπικο, waltz viennese, samba – rumba – cha-cha-cha – passo doble, jive show με τον Γιώργο Τραχανή και την Αρτ. Λούτα, Αργεντίνικο, milonga με την Μαρία Μπελεφάντη και τον Ιωάννη Ταμβακή, cha-cha-cha (παιδικό-εφηβικό), salsa & cha-cha-cha, samba (παιδικό-εφηβικό), rumba (παιδικό-εφηβικό), cha-cha-cha και bachatta, jive (παιδικό-εφηβικό), bachatta, cha-cha-cha show με τον Yuri Dimitrov.

Την παράσταση έκλεψε στο τέλος της εκδήλωσης το cha-cha show σε χορογραφία του Yuri Dimitrov και της Στεφανίας Τσέρτου που απέσπασε και τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» και υπεύθυνος Αθλητισμού, Νικήτας Κόκκαλης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Έφη Κεραμάρη.

Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τουρισμού και Εθελοντισμού, Γεωργία (Ζέτη) Κασιμάτη, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Δημοτικών Πόρων, Αχιλλέας Κουρέπης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση ήταν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet