Στους Έλληνες ποιητές… ταξίδεψε το κοινό της Κηφισιάς η Π. Λυκούδη
Πολιτισμός

Στους Έλληνες ποιητές… ταξίδεψε το κοινό της Κηφισιάς η Π. Λυκούδη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς η συναυλία «Έλληνες Ποιητές ταξιδεύουν με μουσική της Πηγής Λυκούδη» στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016».

Η εξαιρετική μουσικός Πηγή Λυκούδη με τη συνοδεία της ορχήστρας της και των ταλαντούχων σολίστ Αρετής Κοκκίνου (κιθάρα-μαντολίνο), Μαμμάς Γάσπαρη (κλαρινέτο) και Γιώργου Γκίκα (κρουστά), αλλά και των τραγουδιστών, Βικτωρίας Ταγκούλη, Σπύρου Κλείσσα και Γεωργίας Αγγέλου, χάρισε στο κοινό μια συναυλία μοναδική.

Παρουσιάστηκαν μελοποιημένα ποιήματα των Γιάννη Ρίτσου, Γεωργίου Δροσίνη, Νικηφόρου Βρεττάκου, Λευτέρη Παπαδόπουλου κ.ά. ερμηνευμένα με πλούσιο συναίσθημα συγκινώντας το φιλόμουσο κοινό της Κηφισιάς.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.» Πόλυ Αστερίου, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Κική Αυγουστάτου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet