Ανέβηκε κατηγορία η α΄ σκακιστική ομάδα του Συλλόγου «Αριστοτέλης»
Αθλητισμός

Ανέβηκε κατηγορία η α΄ σκακιστική ομάδα του Συλλόγου «Αριστοτέλης»

Την πιο μεγάλη σε αξία νίκη στο Σκάκι πέτυχε ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» για το Πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής μετά και την προχτεσινή επιτυχία του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, επικρατώντας της ομάδας «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας» Άνω Λιοσίων εκτός έδρας με σκορ 3 – 4,5 και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Α΄ Τοπική Κατηγορία Αττικής.

Έτσι, μία αγωνιστική πριν το τέλος η Α΄ ομάδα του «Αριστοτέλη» παραμένει στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία αήττητη με πέντε νίκες και μία ισοπαλία και ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής βρίσκεται ανάμεσα στις δύο πρώτες θέσεις που πετυχαίνουν την άνοδο μαζί με μία τρίτη που θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Όλοι οι σκακιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην προσπάθεια για την επίτευξη της ανόδου. Τις τέσσερις νίκες της αναμέτρησης πέτυχαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Πέτρος Παναγιωτάκος, Αναστάσης Βάσσης και Μιχάλης Βάσσης, ενώ ισόπαλος αναδείχτηκε ο Νίκος Παπαζαχαρίου.

Με επιτυχία συνέχισε και η β΄ Ομάδα του «Αριστοτέλη» που βρίσκεται στην 3η θέση σε ισοβαθμία για το Πρωτάθλημα Αττικής Φιλίας επικρατώντας της Ομάδας Σ.Ο. Καλλιθέας εκτός έδρας με 1,5 – 4,5 έχοντας τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες συνολικά και με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα τερματίσει στην πρώτη τριάδα του Πρωταθλήματος. Τις νίκες πέτυχαν οι Βασίλης Σαμουρίδης, Ανδρέας Γρίβας, Γιώργος Ράπανος-Κόκκιζας και Μάρκο Ντότσι, ενώ ισόπαλος αναδείχτηκε ο Γιώργος Κορδιστός.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δίνει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες και τους εύχεται να νικήσουν και την τελευταία αγωνιστική ώστε να ολοκληρώσουν απόλυτα επιτυχημένα την προσπάθειά τους προσφέροντας τη μεγαλύτερη χαρά στα μέλη και στους φίλους τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet