Δ. Κατραμάδος: Τιμή για τον Δήμο η παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του μπάσκετ
Αθλητισμός

Δ. Κατραμάδος: Τιμή για τον Δήμο η παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του μπάσκετ

«Τιμή για τον Δήμο μας η παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων διεθνής εμβέλειας του ελληνικού μπάσκετ και των Καλαθοσφαιριστών με Αναπηρικό Αμαξίδιο» τονίζει με ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Κατραμάδος, ο οποίος συμμετείχε στη «μεγάλη αθλητική και κοινωνική γιορτή», όπως τη χαρακτηρίζει, που διοργάνωσαν ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, μαζί με το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. Πεύκης.

Σε σχετική ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου σημειώνεται:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά να παρευρίσκομαι και να συμμετέχω σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού με ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα. Οι μαθητές της πόλης μας έχουνε την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους πρωταθλητές του μπάσκετ και του τραμπολίνο, αλλά και να γίνουν αποδέκτες ενός σημαντικότερου κοινωνικού μηνύματος από τους μαχητές της  ζωής, τους αθλητές της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο. 

»Αγκαλιάζουμε με αγάπη την προσπάθεια της UNESCO Βορείων Προαστίων να μεταφέρει σε όλους μας το μήνυμα ότι η διάκριση είναι αποτέλεσμα συνεπής προσπάθειας και συστηματικής δουλειάς. Θέλω να συγχαρώ την πρόεδρο, Μαρίνα Πατούλη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και το τμήμα Μπάσκετ του Α.Ο. Πεύκης  για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση.

»Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του τμήματος καλαθοσφαίρισης, Θοδωρή Μακρυνίωτη, και τον προπονητή του Α.Ο. Πεύκης, Βασίλη Μαρίνο, για την τιμή να αγωνιστώ με την Ανδρική ομάδα του Συλλόγου στον αγώνα με παγκοσμίους και πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης».

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ Δημήτρης Κατραμάδος απένειμε τιμητική διάκριση στον αθλητή τραμπολίνο και Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή του Αστέρα Πεύκη, Δημήτρη Μακρή.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν, επίσης, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς, ο προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης, οι πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές τραμπολίνο Λίλα Κασάπογλου και Αναστασία Παπαδημητρίου και η προπονήτρια του Αστέρα και προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Τραμπολίνο, Βαρβάρα Βοιβόδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet