Νέο τμήμα «Ψυχαγωγικής Γυμναστικής» από τον Α.Ο. Πεύκης
Αθλητισμός

Νέο τμήμα «Ψυχαγωγικής Γυμναστικής» από τον Α.Ο. Πεύκης

Ο Α.Ο. Πεύκης ανακοίνωσε την ίδρυση του τμήματος «Ψυχαγωγικής Γυμναστικής» και των αντίστοιχων τμημάτων υποδομής (Πεζοπορείας, Ορειβασίας, Ποδηλασίας και Σκι).

Σκοπός του συλλόγου είναι να στελεχωθεί άμεσα το νέο τμήμα έτσι ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του από την ερχόμενη περίοδο. Όπως αναφέρει ο Α.Ο. Πεύκης, θα δημιουργηθούν ακαδημίες του τμήματος, προκειμένου να καλλιεργηθεί το άθλημα και να αναδειχθούν νέες/οι αθλήτριες/ες από τα σπλάχνα της ομάδας της Πεύκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον γενικό γραμματέα και υπεύθυνο του Α.Ο. Πεύκης, Νικηφόρο Κωνσταντίνου, ο οποίος θα παρέχει πληροφορίες που θα αφορούν την έναρξη των εγγραφών, των προπονήσεων, καθώς και την έδρα του τμήματος και των ακαδημιών. Τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας 6974 034113, [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες για τις προπονήσεις, τις δραστηριότητες και τους αγώνες του συλλόγου στην ιστοσελίδα του Α.Ο. Πεύκης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Α.Ο. Πεύκης αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Πεύκης από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Και όπως παλιά, το ίδιο πράττει και τώρα.

»Ένα ακόμη τμήμα ιδρύεται και τίθεται άμεσα σε λειτουργία από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Το τμήμα Ψυχαγωγικής Γυμναστικής.

»Και όχι μόνο αυτό, αλλά παράλληλα θα δημιουργηθούν Τμήματα Υποδομής: Πεζοπορίας, Ορειβασίας, Ποδηλασίας και Σκι. Ο απώτερος σκοπός είναι η καλλιέργεια του αθλήματος και η δημιουργία νέων αθλητριών/ών από τα σπλάχνα του συλλόγου»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet