Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στη γιορτή των αρίστων του κυπριακού αθλητισμού
Αθλητισμός

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στη γιορτή των αρίστων του κυπριακού αθλητισμού

Στη Λευκωσία ταξίδευσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, για να παραστεί στη μεγάλη εκδήλωση των αρίστων του Κυπριακού Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ και πρώην δήμαρχος Πεύκης, που ήταν  προσκαλεσμένος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσφορά των μεγάλων Κυπρίων αθλητών, οι οποίοι έως το 1980 συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα Ελληνικά χρώματα, καθώς και στον ρόλο που έπαιξαν στη συνέχεια οι αθλητικοί συντάκτες Ελλάδος και Κύπρου για τη στενή συνεργασία των φορέων του αθλητισμού. «Θα συνεχίσουμε, ο ΠΣΑΤ και η ΕΑΚ, αυτή την προσπάθεια και θα δημιουργήσουμε ακόμα καλύτερες συνθήκες για τις αθλητικές σχέσεις των δυο πλευρών. Υπάρχουν μεγάλα ζητήματα που είναι κοινά στις δυο χώρες και οφείλουμε να βοηθήσουμε. Και θα το πράξουμε» είπε.

Κλείνοντας, έκανε ειδική αναφορά και στις ισχυρές σχέσεις που έχει αναπτύξει ο ίδιος αυτά τα χρόνια με τον Κυπριακό Αθλητισμό. Σχέσεις που ξεκινούν από την παρουσία του στους ιστορικούς Παγκύπριους Αγώνες στην ελεύθερη Κηρύνεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet