Ο Τ. Μαυρίδης συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ «ΑΘΗΝΑ Μαγκουφάνας 2004»
Αθλητισμός

Ο Τ. Μαυρίδης συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ «ΑΘΗΝΑ Μαγκουφάνας 2004»

Τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου Αθλητική Ένωση «ΑΘΗΝΑ Μαγκουφάνας 2004» υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης. Ο δήμαρχος συνεχάρη τις αθλήτριες, τον προπονητή τους Δημήτρη Σούμπαση, τον νέο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, Γιώργο Χατζηλιάδη, και τον πρώην πρόεδρο Στέλιο Μανταίο για την αγωνιστική επιτυχία της ανόδου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο κ. Μαυρίδης είχε την ευκαιρία να ακούσει και από τις ίδιες της αθλήτριες, τον προπονητή τους και τους διοικούντες τον σύλλογο τις προτάσεις τους για την πρόοδο του αθλήματος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενώ παρουσίασε τις δημοτικές πολιτικές για την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη του αθλητισμού και υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα τους, στην προσπάθεια που καταβάλουν.

Ο δήμαρχος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είχα τη χαρά να δεχθώ στο γραφείο μου τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου “ΑΘΗΝΑ Μαγκουφάνας 2004” που είχε μια εξαιρετική αθλητική και αγωνιστική πορεία και κατάφερε επάξια να ανεβεί στη Β΄ Εθνική Κατηγορία. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί τους, να ανταλλάξουμε απόψεις, να τους συγχαρώ από κοντά και να προσφέρω αναμνηστικά δώρα σε όλη την ομάδα και στον άξιο και αγαπητό προπονητή τους Δημήτρη Σούμπαση. Πολλά συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες, καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς!

»Συγχαρητήρια και για την προσπάθεια που εδώ και χρόνια κάνει όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «ΑΘΗΝΑ Μαγκουφάνα» με σημαντικά αποτελέσματα τόσο στον αθλητισμό όσο και στην τοπική κοινωνία!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet