Πλήθος κόσμου στον 22ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αθλητισμός

Πλήθος κόσμου στον 22ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πλήθος δημοτών και κατοίκων, όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στον 22ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στη μνήμη του αθλητή στίβου Αναστάσιου Μιζηκάκη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου και του δημάρχου, Τάσου Μαυρίδη, αλλά και του προέδρου του ΠΕΑΠ, Χρήστου Φωτίδη, και του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου. Δυναμικό «παρών» έδωσαν μικροί και μεγάλοι πολίτες την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στο Άλσος Μορέλλα, πάνω από το δημαρχείο του Δήμου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, και τόνισε: «Η Λυκόβρυση – Πεύκη σήμερα, για άλλη μια φορά, υποστηρίζει το φίλαθλο πνεύμα και δείχνει την αγάπη της για ζωή, υγεία, χαρά! Είναι σημαντικό ότι όλοι μαζί, στη μεγάλη μας οικογένεια, καλλιεργούμε τις μεγάλες αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι” και του αλληλοσεβασμού που πρεσβεύουμε». Παράλληλα, ο δήμαρχος ανέδειξε μία σειρά από διαχρονικά μηνύματα που πηγάζουν από τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα, ενώ απέδωσε τα εύσημα στη συμβολική παρουσία της οικογένειας του Αναστάσιου Μιζηκάκη στον αγώνα και στις απονομές των βραβείων στους νικητές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετείχαν στον 22ο Λαϊκό Αγώνα Λυκόβρυσης – Πεύκης, εξήρε το φίλαθλο πνεύμα του Δήμου, αλλά και τις φυσικές ομορφιές των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ με τους δημότες και κατοίκους με σειρά δράσεων, πρωτοβουλιών, αλλά και δρώμενων που, όπως είπε, «προάγουν το πολιτισμικό, περιβαλλοντικό και φίλαθλο πνεύμα και μας ενώνουν κάτω από την “ίδια στέγη” αξιών και ηθών». Σημαντική ήταν η συμβολή του Α.Ο. Πεύκης στον αγώνα, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet