Πρωτιά και άνοδος σκακιστικής κατηγορίας για τον Σύλλογο «Αριστοτέλης»
Αθλητισμός

Πρωτιά και άνοδος σκακιστικής κατηγορίας για τον Σύλλογο «Αριστοτέλης»

Μια ακόμη σκακιστική νίκη, την 6η, πέτυχε ο Σύλλογος Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» την τελευταία αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής επικρατώντας της «Αίγλης» Παπάγου με σκορ 4 – 2,5 την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική πορεία.

Η ομάδα τερμάτισε με το μεγάλο ρεκόρ των έξι νικών και μιας ισοπαλίας σε 7 αγώνες με 13 βαθμούς, μόνος πρώτος στη γενική κατάταξη μετά τη χτεσινή ισοπαλία του μόνου διεκδικητή της πρώτης θέσης μέχρι πρόσφατα, των «Μαχητών» Πειραιά, που περιορίστηκε τελικά στη 2η θέση με 12 βαθμούς. Έτσι πέτυχε πανάξια την άνοδο στην Α΄ Τοπική Κατηγορία Αττικής όπου προάγονται οι τρεις πρώτες ομάδες του Ομίλου.

Τις νίκες πέτυχαν οι Πέτρος ΠαναγιωτάκοςΒασίλης ΣαμουρίδηςΒασίλης Κολώνιας και την τελευταία ο Ανδρέας Γρίβας που ήταν καθοριστική για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Η άλλη Ομάδα του «Αριστοτέλη», που αγωνίστηκε για το Πρωτάθλημα Αττικής Φιλίας και διεκδικούσε μέχρι την τελευταία αγωνιστική το δεύτερο Κύπελλο της Κατηγορίας, δεν τα κατάφερε τελικά και ηττήθηκε από την πανίσχυρη ομάδα του Περιστερίου με σκορ 4 – 2, ενώ πραγματοποίησε συνολικά μια πολύ καλή πορεία.

Νίκη πέτυχε ο Πολυζώης Ντελής, ενώ ισοπαλία απέσπασαν οι Νίκος Παπαζαχαρίου και Μάρκο Ντότσι.

Με την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει, με σχετική ανακοίνωσή του, τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους όσοι αγωνίστηκαν για την εξαιρετική αγωνιστική πορεία τους που έκανε χαρούμενους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και τους φίλους του σκακιού και φιλάθλους της Πεύκης και της Λυκόβρυσης. Ευχαριστεί και συγχαίρει, επίσης, τους προπονητές των αθλητών Σταμάτη Γλεζέλη και Δημήτρη Ντουντανιώτη και τους τεχνικούς συμβούλους του σκακιού Πέτρο Παναγιωτάκο και Γιώργο Παπαδόπουλο για το σημαντικό έργο τους στα Πρωταθλήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet