Στην Α’ ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της η Λυκόβρυση
Αθλητισμός

Στην Α’ ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της η Λυκόβρυση

Πανηγύρια στη Λυκόβρυση, που γιορτάζει την άνοδο της τοπικής ομάδας για πρώτη φορά στην Α’ ΕΠΣΑ, μετά τη σημερινή νίκη στο γήπεδο Χωραφάς του Περιστερίου, επί της Ανθούπολης, με σκορ 3-1.

Μέσα σε 18 λεπτά το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι, έχοντας ήδη σημειώσει τρία γκολ. Συγκεκριμένα, στο 4′ η μπάλα, μετά από βολέ του τερματοφύλακα των Λυκοβρυσιωτών φθάνει στην αντίπαλη περιοχή, ο αντίπαλος τερματοφύλακας χάνει την ισορροπία του και ο Μανταζής με κεφαλιά τη στέλνει στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1. Στο 6′ ο Σταματέλος εκτελεί κόρνερ και στέλνει την μπάλα «συστημένη» στο κεφάλι του Μιλάνι, που δεν αργεί να τη στείλει για δεύτερη φορά στα αντίπαλα δίχτυα. Τέλος, στο 18′ ο Μαντατζής βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Ανθούπολης και με όμορφο πλασέ κάνει το 0-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 27′, με βολέ του Ρεζτσόφ και θα μπορούσαν να είχαν βάλει και δεύτερο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας της Λυκόβρυσης Κέμπας είπε «όχι» στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μιχαλακέλης στο 70′.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κοσκινάς Γ.,Δούκας, Τσάγκης ( 78′ Μελέτης), Κοσκινάς Μ., Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Δούμας (51′ Παππάς), Μιχαλακέλης (75′ Καρβέλας), Κυριαζής, Στρείδης.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Μιγκλακης, Κατσιώρης, Κουτσούκος (78′ Ψαραμιχελάκης), Αγγελής, Καβαλάρης, Μαντατζής, Μήτογλου, Μιλάνι (59′ Σουλιώτης), Σταματέλος, Πάγκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet