Συγχαρητήρια στους αθλητές του Αστέρα Πεύκης από τη Συμμαχία Πολιτών
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια στους αθλητές του Αστέρα Πεύκης από τη Συμμαχία Πολιτών

Ανακοίνωση σχετικά με τις επιτυχίες της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, και το οποίο είχε έντονο… άρωμα Πεύκης, εξέδωσε η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, στην οποία κι αναφέρει τα εξής:

Ο Αστέρας Πεύκης ήταν η βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκε η ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Απίστευτο κι όμως είναι πραγματικότητα, αφού σε αυτό το δυναμικό σωματείο γίνεται μια θαυμάσια δουλειά. Και συνεχίζεται μια παράδοση που είχε χτίσει  στην ενόργανη ο Α.Ο. Πεύκης, με τον αείμνηστο Μιχάλη Χαβιάρα.

Η χώρα μας, που έως σήμερα, είχε πάρει μόνο ένα μετάλλιο στο τραμπολίνο (το 2010 με τον έφηβο τότε Κουταβά), έφυγε από το Μπακού με άλλα δύο μετάλλια στην κατηγορία νεανίδων, όπου και στα δυο υπήρχε άρωμα Πεύκης. Το ένα στο ομαδικό στο οποίο συμμετείχε και η Αναστασία Παπαδημητρίου και το άλλο στο ατομικό, το οποίο κατέκτησε η 16χρονη αθλήτρια, η οποία από μικρό παιδί ανήκει στον Αστέρα και προπονείται με τη Βαρβάρα Βοϊβόδα.

Επίσης εντυπωσιακή εμφάνιση, την καλύτερη της ιστορίας στην κατηγορία γυναικών, έκανε η ιστορική μορφή του Αστέρα Λίλα Κασάπογλου, η οποία στην πολύ δύσκολη και άκρως συναγωνιστική κατηγορία, πέρασε εντυπωσιακά στον ημιτελικό, όπου κατετάγη στην 13η θέση, την καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι η Λίλα άξιζε από τους κριτές πολύ καλύτερη βαθμολογία και θέση στον τελικό. Αυτά όμως τα έχει η γυμναστική… 

Ένας τρίτος αθλητής του Αστέρα που διακρίθηκε ήταν ο Δημήτρης Μακρής που κατετάγη 11ος στην κατηγορία εφήβων.

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  Πεύκης – Λυκόβρυσης και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος με δήλωσή του χαιρέτησε τις επιτυχίες των αθλητών του Αστέρα στο Μπακού και συνεχάρη τη διοίκηση του συλλόγου, τους προπονητές , τους αθλητές και τους γονείς τους, για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλοι μαζί, σημειώνοντας:

«Τώρα περιμένουμε από τον δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή να κάνουν πραγματικότητα τη ριζική ανακαίνιση του γυμναστηρίου του περίφημου μπαλονιού της οδού Γρηγ. Λαμπράκη. Εμείς θα στηρίξουμε κάθε θετική τους κίνηση, αλλά δεν θα ανεχθούμε άλλο να δίνονται μόνο υποσχέσεις, όπως συμβαίνει εδώ και τέσσερα  χρόνια. Δεν πάει άλλο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet