Οι επιτυχίες του «Αριστοτέλη» στα πρόσφατα τουρνουά σκάκι
Αθλητισμός

Οι επιτυχίες του «Αριστοτέλη» στα πρόσφατα τουρνουά σκάκι

Για τις διακρίσεις των σκακιστών-αθλητών του «Αριστοτέλης» τις τελευταίες εβδομάδες, μας ενημερώνει ο συγκεκριμένος Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Λυκόβρυσης -Πεύκης.

Ειδικότερα:

  • Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στο Σχολικό Τουρνουά Σκάκι Ερυθραίας – Κηφισιάς, ο Αναστάσης Βάσσης πέτυχε 6 νίκες σε 6 αγώνες και κατέκτησε ως πρώτος από τους σκακιστές της Β΄ Δημοτικού το χρυσό μετάλλιο.
  • Για την ίδια διοργάνωση, ο αδελφός του Μιχάλης Βάσσης κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο ως πρώτος στην κατηγορία των Νηπίων με 5 νίκες σε 5 αγώνες.
  • Την Κυριακή 5 Μαΐου 2016, στους σχολικούς αγώνες της Νέας Ιωνίας, που διοργάνωσε η «Ενωση Σπάρτης Μικράς Ασίας», ο Μιχάλης Βάσσης κατετάγη επίσης πρώτος και αήττητος, με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην κατηγορία Νηπίων, ενώ ο αδελφός του στην κατηγορία των μαθητών της Β΄ Δημοτικού κατετάγη πρώτος με 4 νίκες σε 5 αγώνες.
  • Για την ίδια διοργάνωση, ο σκακιστής Νίκος Χρημούζης στην κατηγορία των μαθητών της Γ΄ Δημοτικού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ως 2ος, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 5 αγώνες.
  • Την Κυριακή 12 Ιουνίου, στους σχολικούς Αγώνες που διοργάνωσε η «Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου» οι αδελφοί Μιχάλης και Αναστάσης Βάσσης κατέκτησαν την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες τους με 5 νίκες σε 5 αγώνες, ο πρώτος και 4 νίκες σε 5 αγώνες ο δεύτερος.
  • Τέλος, στο Ανοιχτό (open) τουρνουά της ίδιας ομάδας, σε ανώτερο επίπεδο, με ιδιαίτερη δυσκολία στο Β΄ γκρουπ, διάρκειας 9 ημερών, οι αδελφοί Βάσση πέτυχαν από 3 νίκες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές με τις ευχές για συνέχιση των μεγάλων επιτυχιών τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet