Νίκη για Εφήβους και ήττες για Παίδες και Κορασίδες του ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Νίκη για Εφήβους και ήττες για Παίδες και Κορασίδες του ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Τρεις αγώνες είχε το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΚΑΟ Λυκόβρυσης το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου 2016.

Ειδικότερα, το Εφηβικό και το Παιδικό τμήματα αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων/Παίδων της ΕΣΚΑ και το τμήμα Κορασίδων αντιμετώπισε τον Άρτεμις Αχαρνών εντός έδρας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κορασίδων.

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα, με βάση τη σχετική ανακοίνωση του σωματείου:

ΕΦΗΒΙΚΟ (1998-2000 )

ΙΩΝΙΑ ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 44-79

Πολύ δυνατή εμφάνιση από τους παίκτες του κόουτς Δημητρακέλλου απέναντι στη, μέχρι πριν τον αγώνα, ισόβαθμη στην τρίτη θέση ομάδα της Νέας Ιωνίας. Οι «Λύκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα και μπαίνοντας από την αρχή του αγώνα συγκεντρωμένοι, σε άμυνα και επίθεση, πήραν μια ευρεία νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Τα δεκάλεπτα: Α:4-18, Β:6-20, Γ:26-23, Δ:8-18

Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με τη ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας.

ΚΑΟΛ (Δημητρακέλλος, Σπέης): Κωνσταντόπουλος, Νάξης 2, Κοτρωνούλας 3(1), Στάθης 10(1), Κατσιάφας 3(1), Μοσχόβης 1, Δελατόλας 13(2), Μπάιλας 38(2), Αθανασόπουλος, Τσαγκούλης Μ. 7, Κόκκας 2 , Χασσάν.

Τραυματίες – Απόντες: Καμπόσος, Κωνσταντάτος.

ΠΑΙΔΙΚΟ (2001-2004)

ΙΩΝΙΑ ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 54-26

Μετά από τρεις σερί νίκες οι μικροί «Λύκοι» βρέθηκαν σε κακή ημέρα και γνώρισαν την ήττα απέναντι στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Παρόλο που στα δύο πρώτα δεκάλεπτα οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο η μεγάλη ευστοχία της ομάδας της Νέας Ιωνίας, σε συνδυασμό της μεγάλης αστοχίας του ΚΑΟΛ, διεύρυνε τη διαφορά. Μια κακή μέρα δεν σε κάνει κακή ομάδα. όμως και όπως και στις νίκες έτσι και στις ήττες ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Τα δεκάλεπτα: Α: 12-11 Β:13-6 Γ:12-5 Δ:17-4

Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με τη ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας.

ΚΑΟΛ ( Μεντζάς , Λαλούδας): Πογκάτσια, Χριστοφιλόπουλος, Χαμακιώτης 2, Τατάκης, Καλοφορίδης, Γκίκας 3(1), Πάγκας 2, Κέφαλος 4, Νομικός, Λασπίτης 9, Σοφούρης 6, Τουράσογλου.

Τραυματίες – Απόντες: Γεωργιάδης, Τζώνης.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (2001+)

ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 31-47

Λόγω έλλειψης διαθέσιμου γηπέδου από την ομάδα των Αχαρνών ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του ΚΑΟΛ στη Λυκόβρυση. Αισθητά βελτιωμένες οι Κορασίδες του ΚΑΟΛ, από τις οποίες αναμένονται πολλά, καθώς δείχνουν ότι μέρα με την ημέρα αποκτούν και μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία.

Η απειρία τους φαίνεται στην αρχή των αγώνων μέχρι να βρουν τον ρυθμό τους, αλλά στη συνέχεια δείχνουν ιδιαίτερα μαχητικές και μένουν κοντά στα επί μέρους σκορ δεκαλέπτων και μάλιστα κέρδισαν το τέταρτο σε αυτόν τον αγώνα.

Με δουλειά υπομονή και επιμονή θα έρθει και ο δευτερεύων στόχος της νίκης. Προς το παρόν νίκη είναι και μόνο η συμμετοχή τους.

Τα δεκάλεπτα: Α:5-18 Β:6-14 Γ:6-7 Δ:14-8

Επόμενος αγώνας με τον ΖΑΟΝ εκτός έδρας το Σάββατο.

ΚΑΟΛ (Βουλκίδη, Καλαντζή): Βουλκίδη Κ. 12, Κογκετσίδη 1, Μπαρμπαρή 7(1), Τατάκη 9, Κόκκαλη Ε., Αρβανίτη, Κόκκαλη Ι., Νομικού 2, Δημητροπούλου, Αθανασοπούλου.

Απόντες- Τραυματίες : Σαλλιών.

Ο Σύλλογος θυμίζει στους φίλους του ότι την Παρασκευή 14.10.16 και ώρα 21:30 είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του Ανδρικού τμήματος για τη φετινή σεζόν απέναντι στον Άτταλο Καματερού και προσκαλεί όλους να στηρίξουν την ομάδα, όπως ολόκληρη την περυσινή χρονιά, γεμίζοντας για άλλη μια φορά το γήπεδο της Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet