4 στα 4 για τις ομάδες βόλεϊ της Α.Ε. “Αθηνά Μαγκουφάνα 2004”
Αθλητισμός

4 στα 4 για τις ομάδες βόλεϊ της Α.Ε. “Αθηνά Μαγκουφάνα 2004”

Με το απόλυτο 4 νίκες σε 4 αγώνες συνέχισαν οι ομάδες βόλεϊ της Α.Ε. “Αθηνά Μαγκουφάνα 2004” στα πρωταθλήματα στα οποία συμμετείχαν το τελευταίο αγωνιστικό τετραήμερο και συγκεκριμένα:

Οι άνδρες νίκησαν εκτός έδρας τον Ο.Φ. Γέρακα με 3-1 σετ, βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και την Παρασκευή παίζουν για την τελευταία αγωνιστική του Α΄ γύρου με τον πρωτοπόρο ΣΦΑ Μελισσίων “Ο Φοίβος”, στην Πεύκη.

Οι κορασίδες νίκησαν τον Α.Ο. Ηλυσιακός με 3-1 σετ, βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και διεκδικούν με αξιώσεις τη συμμετοχή τους στη Γ΄ φάση του πρωταθλήματος.

Οι νεάνιδες νίκησαν εκτός έδρας τον Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης με 3-0 σετ, βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και την Κυριακή αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο Α.Ο. Νέοι Βύρωνος, στην Πεύκη.

Τέλος, οι γυναίκες σημείωσαν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Νίκησαν εύκολα στη τελευταία αγωνιστική του Α΄ γύρου με 3-1 σετ τον Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου, στην Πεύκη, κάνοντας ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Πηγή: magoufana.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet