Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Έκθετοι οι τρεις αντιδήμαρχοι για την κεραία”
Ποιότητα Ζωής

Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Έκθετοι οι τρεις αντιδήμαρχοι για την κεραία”

“Έκθετη” θεωρεί τη δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης η Συμμαχία Πολιτών αναφορικά με το θέμα της τοποθέτησης νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη Λυκόβρυση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

Τρεις αντιδήμαρχοι, με τις ευλογίες του δημάρχου, προσπάθησαν να… απαντήσουν στην ανακοίνωση της Συμμαχίας  Πολιτών σχετικά με την τοποθέτηση νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη Λυκόβρυση, γεγονός που έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής. Μιας κεραίας που δεν τοποθετήθηκε να καλύψει ανάγκες της γειτονιάς (Πολεμιστών και Αρχαίας Ολυμπίας) γιατί «σήμα» υπήρχε εκεί, αλλά προφανώς για να καλύψει τις ανάγκες κάποιου άλλου όμορου Δήμου, όπου η εταιρεία είχε φαίνεται προβλήματα εγκατάστασης κεραίας.

Αντί όμως να απαντήσουν για την… ταμπακιέρα και να απολογηθούν στους κατοίκους για τη νέα αυτή πρόκληση πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα και με απρεπείς κατά το πλείστον χαρακτηρισμούς, νόμισαν ότι ξεμπέρδεψαν. Αλλά ουσιαστικά έκαναν μια τρύπα στο νερό, αφού η κεραία στη Λυκόβρυση είναι στη θέση της και οι ίδιοι μένουν έκθετοι στους πολίτες.

Τα πράγματα είναι απλά. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Κώστας Μπαλδεράνος ρώτησε τη δημοτική αρχή «τι γίνεται;» με την τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Λυκόβρυση, (Πολεμιστών και Αρχαίας Ολυμπίας) και στην Πεύκη (Κωνσταντινουπόλεως, Βουλγαροκτόνου και Διγενή). Σε αυτή την ερώτηση έπρεπε να απαντήσουν ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι. Όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταδέχτηκε να δώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο απαντήσεις. Νόμιζαν ότι έτσι θα ξέφευγαν. Όμως ακριβώς την επόμενη ημέρα έσκασε το πρόβλημα στα χέρια τους. Κι αντί να παρέμβουν, έστω και τότε, αποφασιστικά έτρεχαν για… δημόσιες σχέσεις στη γειτονιά. Και μπορεί να το «κουκούλωναν» αν δεν πήγαινε επί τόπου ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Και τους χάλασε τη σούπα. Γι΄ αυτό και οι απρέπειες και τα… κοσμητικά τους επίθετα.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι η συμπεριφορά τους. Αυτή είναι θέμα αγωγής του καθενός. Το μεγάλο θέμα είναι ότι δυστυχώς στον πρώτο χρόνο της η νέα δημοτική αρχή έχει δώσει δείγματα αδιαφορίας και εγκατάλειψης της πόλης, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις μεταξύ των αιρετών. Αλλά πώς να έχεις απαίτηση από τρεις αντιδημάρχους όταν το πρώτο τους μέλημα είναι δημόσιες σχέσεις και όχι η επίλυση των προβλημάτων του Δήμου;

Από την πλευρά της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ δίνεται η διαβεβαίωση στους πολίτες ότι θα είναι δίπλα τους, ανεξαρτήτως από τις πράξεις και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής. Δεν είναι η πρώτη φορά εξ άλλου.

Υ.Γ 1. Ο αντιδήμαρχος κ. Σκαμάκης είχε δηλώσει στους κατοίκους ότι θα ανέβαινε την άλλη μέρα στην ταράτσα και θα κατέβαζε ο ίδιος την κεραία. Τον περιμένουν ακόμα στην Πολεμιστών…

Υ.Γ. 2. Ο αντιδήμαρχος κ. Παπανικολάου πότε θα ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για το ποιος άνοιξε παρανόμως το λαχανόκηπο στη Λυκόβρυση για να εξυπηρετήσει στο μεγαλοεργολάβο; Μήπως προτιμάει καλύτερα να απαντήσει στον κ. Ρακιντζή;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet