Περιβαλλοντικές δράσεις ενόψει του 40ού Φεστιβάλ Παιδιού
Ποιότητα Ζωής

Περιβαλλοντικές δράσεις ενόψει του 40ού Φεστιβάλ Παιδιού

Περιβαλλοντική προφεστιβαλική δράση ενόψει της έναρξης του 40ού Φεστιβάλ Παιδιού, που ξεκινά στις 26 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η προφεστιβαλική δράση των Σχολείων του Δήμου περιελάμβανε το φύτεμα καλλωπιστικών φυτών στο 5ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, καθαρισμό του Δάσους Μορέλλα από τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα, αλλά και τοποθέτηση ειδικά δημιουργημένων φιλοπεριβαλλοντικών πινακίδων προς τους πολίτες, περιπατητές και επισκέπτες του Δάσους, κατασκευασμένες με πολλή αγάπη για τη φύση από τους μαθητές του Δήμου.

Το «παρών» στη δράση έδωσαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ, Αντώνης Τσελέντας, και ο αντοδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Βαγγέλης Παπανικολάου.

Στη δράση συμμετείχε, επίσης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γεώργιος Τσόλας, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πεύκης, Έλλη Δελατόλλα, η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Πεύκης, Θεοδώρα Μαζιώτη, και η διευθύντρια του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης, Ασπασία Μαυρίκα. Ακόμη, στην προφεστιβαλική δράση μετείχε και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ και γραμματέας του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες», Καίτη Μαρκουλάκη.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τ. Μαυρίδης, και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρ. Φωτίδης, με ανακοίνωσή τους δίνουν πολλά συγχαρητήρια για το περιβαλλοντικό ήθος και τις αξίες τους στους μαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους και καθηγητές, αλλά και όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στη δράση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet