Αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης

Μια νέα αθλητική εγκατάσταση στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Λυκόβρυσης παρέλαβε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024. Πρόκειται για το έργο «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του προαυλίου του Γυμνασίου Λυκόβρυσης», που υλοποιήθηκε σε συγχρηματοδότηση του Δήμου με το Πράσινο Ταμείο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο περιλάμβανε την επισκευή των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς και τη διαμόρφωση του υπόλοιπου ελεύθερου χώρου του προαυλίου, μαζί με τις εγκαταστάσεις για φωτισμό και όμβρια. Επιπλέον, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, τοποθετήθηκαν και δύο τέρματα χάντμπολ.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Αθλητισμού, Κώστα Σωτηρίου, Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών, Γιάννη Καλαμπαλίκη, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κυκλικής Οικονομίας, Μαρίνα Μαγκουρίλου, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Αντώνη Χαριτάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, βρέθηκαν στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη διευθύντρια του σχολείου Μαρία Λυμπερτού και μαθητές που απαρτίζουν τη συντακτική ομάδα της σχολικής εφημερίδας.

Οι μαθητές ευχαρίστησαν την δημοτική Αρχή για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και κατέθεσαν μια σειρά από αιτήματα που αφορούν στην βελτίωση της σχολικής μονάδας τους. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης επανέλαβε την πρόθεση της δημοτικής αρχής για αύξηση των χώρων αθλητισμού, αλλά και αύξησης του πρασίνου στην πόλη, ενώ επεσήμανε στους μαθητές και το δικό τους μερίδιο ευθύνης στο να φροντίζουν για την καλή συντήρηση των δομών που χρησιμοποιούν.

Αμέσως μετά, ο Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Σήμερα ολοκληρώνεται η πλήρης παραλαβή μιας νέας αθλητικής εγκατάστασης και δίδεται προς χρήση τόσο προς τους μικρούς μαθητές όσο και στην κοινωνία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Καθημερινά, με μικρές και όπου είναι δυνατόν μεγάλες πράξεις, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet