Ανοιχτό και τις Κυριακές το κολυμβητήριο της Πεύκης
Κοινωνία

Ανοιχτό και τις Κυριακές το κολυμβητήριο της Πεύκης

Από την Κυριακή 21 Απριλίου το κολυμβητήριο της Πεύκης θα είναι ανοικτό για τα μέλη του, προσφέροντας μια ακόμα δυνατότητα για ανάσες δροσιάς για μικρούς και μεγάλους, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η πισίνα θα λειτουργεί από τις 10:00 ως τις 14:00. Για τις προϋποθέσεις χρήσης και εγγραφές, πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106145456-7 (Τμήμα Αθλητισμού) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ευλογημένοι να ζούμε σε μια χώρα που υπάρχει ζέστη τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Ήδη βλέπουμε πως οι θερμοκρασίες αρχίζουν και ανεβαίνουν σημαντικά. Ως δημοτική αρχή οφείλουμε πάντα να ακούμε τις ανάγκες των πολιτών μας Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες και το προσωπικό, το οποίο ευχαριστούμε, αποφασίσαμε να ανοίξει το κολυμβητήριο της Πεύκης και τις Κυριακές, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους δημότες μας για περισσότερες ανάσες δροσιάς. Επενδύουμε στις αθλητικές υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό, συνεχίζουμε καθημερινά με παρεμβάσεις σε κάθε επίπεδο, ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε στους συμπολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet