Απολύμανση και συντήρηση όλων των δομών του ΠΕΑΠ ζητά το μέλος του Δ.Σ. Μαρία Τραγάδη
Κοινωνία

Απολύμανση και συντήρηση όλων των δομών του ΠΕΑΠ ζητά το μέλος του Δ.Σ. Μαρία Τραγάδη

«Σε αυτή την κρίσιμη ώρα για την χώρα μας και όχι μόνο, ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, οφείλουμε να λάβουμε αποφάσεις οι οποίες να προστατεύουν και να ισχυροποιούν τον Δήμο μας από τον φονικό ιό» αναφέρει σε επιστολή της προς την πρόεδρου του νομικού προσώπου Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το μέλος του Δ.Σ. Μαρία Τραγάδη.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει, κρίνεται άμεση και επιτακτική η λήψη απόφασης για την απολύμανση όλων των δομών του ΠΕΑΠ, καθώς επίσης και η συντήρηση τους, για όσο χρονικό διάστημα θα παραμένουν κλειστές.

«Επιπροσθέτως», τονίζει ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για την παράταση της λειτουργίας των μαθημάτων και των δομών του ΠΕΑΠ, όπως το Δημοτικό Ωδείο, ώστε να ολοκληρωθούν ομαλά τα μαθήματα, ενώ κρίνει σκόπιμο να υπάρξουν οικονομικά μέτρα για τους εργαζομένους, οι οποίοι αυτή την περίοδο δεν ασκούν τα καθήκοντα τους, χωρίς την υπαιτιότητά τους, και συγκεκριμένα να τους καταβληθούν οι μισθοί τους. 

Στη συνέχεια της επιστολής της, η κ. Μ. Τραγάδη τονίζει ότι θίγει το θέμα της τροποποίησης του ΟΕΥ, ώστε να συμπεριληφθεί η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, καθώς επίσης και ειδικοτήτων που μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν στον ΟΕΥ, ενώ προσθέτει ότι αναφορικά με το Ωδείο κρίνεται πολύ σημαντική η λήψη απόφασης για τη μετατροπή της εργασιακής σχέσης δύο εργαζομένων σε πλήρους απασχόλησης. 

Αντίστοιχα, όπως προσθέτει, πρέπει να τροποποιηθεί ο ΟΕΥ ώστε να προστεθούν περισσότεροι γυμναστές για τα ήδη υπάρχοντα αθλήματα, αλλά και για νέα αθλήματα και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. 

«Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό το ΠΕΑΠ να λειτουργεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, κρατώντας δεκάδες καθηγητές, προπονητές και άλλες ειδικότητες ομήρους και να μην προσφέρει τις υπηρεσίες του για 3 ή 4 μήνες τον χρόνο» λέει χαρακτηριστικά η κ. Τραγάδη.

Εν συνεχεία ενημερώνει την πρόεδρο ότι «δημόσιες, ή δημοτικές δομές, όπως το Δημοτικό Ωδείο, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ιδιωτικές υπηρεσίες email, όπως hotmail, yahoo και gmail, αλλά μόνο το πιστοποιημένο email του Δήμου»

Επίσης, η κ. Τραγάδη σημειώνει ότι «σχετικά με τη διαδικτυακή ενημέρωση των μελών του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, οφείλω να σας επισημάνω ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση στην ενημέρωση». 

Τέλος, σχετικά με τα θέματα ορισμού επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής έργων και υπηρεσιών, το τακτικό μέλος ζήτησε να την ενημερώσουν εάν αντίστοιχες επιτροπές λειτουργούσαν και τα προηγούμενα έτη, και εάν λειτουργούσαν ποιες ήταν οι αποφάσεις που τις είχαν ορίσει, για τα έτη 2014 – 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet