Αυτόματο μηχανισμό ποτίσματος πρόσφερε η Green Team στο Πρότυπο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυτόματο μηχανισμό ποτίσματος πρόσφερε η Green Team στο Πρότυπο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης

Μηχανισμό αυτόματου ποτίσματος με προγραμματιστή πρόσφερε η εθελοντική ομάδα της Green Team στο Πρότυπο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης.

Η Green Team αναφέρει σχετικά: «Σε συνέχεια της ενημέρωσης της προϊσταμένης του Πειραματικού Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης Φρόσως Μπούρα για την παροχή εθελοντικής βοήθειας αναφορικά με τη συντήρηση του κήπου που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου και ο οποίος “φιλοξενεί” τα φυτά των μικρών παιδιών, η εθελοντική ομάδα της Green Team ανταποκρίθηκε και σε αυτό το κάλεσμα.

Έτσι με πρωτοβουλία του Άγγελου Γρηγορούδη, μέλους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, εγκαταστάθηκε σύστημα αυτόματου ποτίσματος με προγραμματιστή. Τις ενέργειες υλοποίησης ανέλαβε ο Παναγιώτης Ψυλλάκης, έχοντας την υποστήριξη των μελών της ομάδας Αγγελικής Σαμπάνης και Μαρίας Αναμουρλόγλου

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στον τόπο μας και να στηρίζουμε κάθε συλλογική προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής. Σύμμαχός μας είναι η αγάπη και το όραμα μας για συνεχή εξέλιξη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet