Βραβεύσεις μαθητών στο 40ό Φεστιβάλ Παιδιού
Κοινωνία

Βραβεύσεις μαθητών στο 40ό Φεστιβάλ Παιδιού

Πλούσιο σε δράσεις ήταν το 40ό Φεστιβάλ Παιδιού Λυκόβρυσης – Πεύκης, το οποίο επιμελήθηκε ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, αλλά πλούσιο και σε προφεστιβαλικές δράσεις, με τις σχετικές βραβεύσεις των νικητών να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα οι βραβεύσεις αφορούσαν:

  • Στο Δημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων του Δήμου (για τα αγόρια στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και για τα κορίτσια στο βόλεϊ).
  • Στο Δημοτικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Αριστοτέλη» και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης.
  • Στο Δημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Βραβεύσεις 40ού Φεστιβάλ Παιδιού

Η βράβευση των μαθητών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που διακρίθηκαν στο σχολικό πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια του έτους 2016-2017 θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, δίνουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άμιλλα με την οποία έλαβαν μέρος στους αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος σημειώνει: «Όλοι μαζί, όλος ο Δήμος, κρατώντας στην καρδιά μας το “ευ αγωνίζεσθαι” συνεχίζουμε δυναμικά να εργαζόμαστε και να διεκδικούμε την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet