Γ. Κοκκινάς: Άλλαξαν τρεις ψήφους μου στα πρακτικά της συνεδρίασης της 15/5 του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Γ. Κοκκινάς: Άλλαξαν τρεις ψήφους μου στα πρακτικά της συνεδρίασης της 15/5 του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης

Στην Εισαγγελία Αθηνών προσέφυγε τη Δευτέρα 6/7 ο κοινοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης, Γεώργιος Κοκκινάς, καθώς, όπως υποστηρίζει, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης, ενώ είχε δώσει θετική ψήφο για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, στα πρακτικά της συνεδρίασης φέρεται ότι καταψήφισε τρία από αυτά.

Ειδικότερα, ο κ. Κοκκινάς σημειώνει ότι «κατά την συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε στις 15/5/2020 η ψήφος μου που απεστάλη με ψηφιακό τρόπο (email) άλλαξε, ως εκ θαύματος, γεγονός που τεκμαίρεται από τα πρακτικά του Κοινοτικού Συμβουλίου», ενώ προσθέτει ότι «για να γίνει απολύτως κατανοητό, ενώ είχα δώσει θετική ψήφο για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία και ο ίδιος εισηγήθηκα, στα πρακτικά του Συμβουλίου έχει καταχωρηθεί ότι διαφώνησα σε τρία από αυτά τα θέματα και μάλιστα τεκμηριωμένα».

Επιπροσθέτως, ο κοινοτικός σύμβουλος, αναφέρει ότι «κατά την ίδια την συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε διά περιφοράς, δηλαδή χωρίς την δυνατότητα διαλογικής συζήτησης, τα πρακτικά και οι αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου διαφέρουν πλήρως από τις εισηγήσεις που είχαν σταλεί στα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου», συμπληρώνοντας:

«Είναι απαράδεκτο και προσβλητικό, για την έννοια της Δημοκρατίας, να συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα το 2020.

»Τη Δευτέρα 6/7/2020 προσέφυγα στην Εισαγγελία Αθηνών για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών».

Ο κ. Κοκκινάς συνεχίζει υπογραμμίζοντας ότι «όσοι νομίζουν ότι θα διοικούν τον Δήμο από τον καναπέ τους και από το καφενείο κάνουν πολύ μεγάλο λάθος» και κλείνει με το εξής απόσπασμα του Αβραάμ Λίνκολν:

«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλον τον καιρό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet