Δήμος Μπροστά+: Με χρήματα των κατοίκων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης ο Τ. Μαυρίδης φτιάχνει δρόμους γειτονικών Δήμων!
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Με χρήματα των κατοίκων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης ο Τ. Μαυρίδης φτιάχνει δρόμους γειτονικών Δήμων!

Ότι ασφαλτοστρώνει δρόμους γειτονικών δήμων με χρήματα των κατοίκων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κατηγορεί τη δημοτική αρχή του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη η παράταξη Δήμος Μπροστά+.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Απίστευτο! Η δημοτική αρχή του Τάσου Μαυρίδη ασφαλτοστρώνει και δρόμους γειτονικών Δήμων! Σαν να μην έφτανε η άρνηση χορήγησης στοιχείων για την εργολαβία, αρχικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, η δημοτική αρχή προέβη σε απευθείας ανάθεση ύψους περίπου 20.000 ευρώ με σκοπό την ασφαλτόστρωση διαδημοτικών δρόμων.

Οι πόροι των κατοίκων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης κατευθύνονται στην ασφαλτόστρωση διαδημοτικών δρόμων (π.χ. οδός Αργυροκάστρου, η οποία αποτελεί διαδημοτικό δρόμο με την Κηφισιά) χωρίς να έχει αντιμετωπίσει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τα σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο που αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του. 

Πολλά περιμέναμε από την δημοτική αρχή, αλλά με αυτό πραγματικά ξεπερνά τον (κακό και απρόβλεπτο) εαυτό της. Καλούμε τους αρμόδιους αντιδημάρχους να προβούν σε όλες τις ενέργειες ώστε οι γειτονικοί Δήμοι να καταβάλλουν τουλάχιστον το κόστος του έργου που τους αφορά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet