Δήμος Μπροστά+: Να μην κοπεί το υγιές πεύκο στην Άνω Πεύκη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Να μην κοπεί το υγιές πεύκο στην Άνω Πεύκη

Να μην προβεί στην κοπή ενός πεύκου στη συμβολή των οδών Σκρα και Κωνσταντινουπόλεως στην Άνω Πεύκη καλεί τη δημοτική αρχή ο Βασίλης Γρυλλής, κοινοτικός σύμβουλος Πεύκης και μέλος της δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+.

Ειδικότερα, ο κ. Γρυλλής αναφέρει:

«Η δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου εισηγήθηκαν την κοπή ενός πεύκου, στην Άνω Πεύκη (οδός Κωνσταντινουπόλεως και Σκρά ).

Παρά τις ερωτήσεις και αναφορές των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος υποστήριξε ότι το πεύκο που διακρίνεται στη φωτογραφία (σ.σ. κεντρική φωτογραφία) πρέπει να κοπεί, καθώς έχει κλίση (γέρνει).

Στην αιτιολόγηση της απόφασης υποστηρίζουν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος ότι “έχει σηκώσει με τις ρίζες του το οδόστρωμα”. Οι φωτογραφίες, ωστόσο, δεν επαληθεύουν τον εν λόγω ισχυρισμό. Δηλώνουμε ότι, εφόσον κοπεί το δένδρο, θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο για να τιμωρηθούν όσοι παραπλανούν το Δημοτικό Συμβούλιο με αναληθείς ισχυρισμούς. Καλούμε τη δημοτική αρχή να μην προβεί στην κοπή του δένδρου στην συμβολή των οδών Σκρα και Κωνσταντινουπόλεως».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet