Δήμος Μπροστά+: Οι πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αισθάνονται και είναι απροστάτευτοι
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Οι πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αισθάνονται και είναι απροστάτευτοι

Με αφορμή την τελευταία εγκληματική ενέργεια που σημειώθηκε στην περιοχή της Λυκόβρυσης, όπου άγνωστοι ανατίναξαν ATM τράπεζας, η παράταξη Δήμος Μπροστά+ επισημαίνει το πρόβλημα που υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, τονίζοντας ότι «οι πολίτες αισθάνονται και είναι απροστάτευτοι».

Η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ψυχάλης, καλεί τη δημοτική αρχή του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη να «εκπληρώσει τις τυπικές της υποχρεώσεις», όπως επισημαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε:

Για μια ακόμη ημέρα ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στο έλεος των κακοποιών. Είναι η πολλοστή φορά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα που τελούνται σοβαρές εγκληματικές ενέργειες εντός των ορίων του Δήμου μας. Χθες ανατινάχθηκε ΑΤΜ στη Λυκόβρυση. Οι πολίτες αισθάνονται και είναι απροστάτευτοι. 

Ως παράταξη, Δήμος Μπροστά+ έχουμε αναδείξει την άμεση ανάγκη για λήψη μέτρων στον τομέα της ασφάλειας. Οι κάτοικοι και οι φορείς έχουν χορτάσει από δημόσιες σχέσεις και ανακοινώσεις. Καλούμε τη δημοτική αρχή, επιτέλους, να ξυπνήσει από τον βαθύ λήθαργο και να εκπληρώσει τις τυπικές της υποχρεώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet