Δήμος Μπροστά+: Προτάσεις για βελτίωση λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Προτάσεις για βελτίωση λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

To μέλος της Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+ Σπυριδούλα Σίννη δημοσιοποιεί προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τη δική της υπογραφή.

Ειδικότερα, η κ. Σίννη αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Σεβόμενη την εύρυθμη, μέχρι σήμερα, λειτουργεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με γνώμονα τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας, καταθέτω, ως μέλος της Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, προτάσεις για τη βελτίωση των υπαρχουσών υπηρεσιών προσφοράς στους συμπολίτες μας.

Ο θεσμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι αναγκαίος για τη διατήρηση του σεβασμού και της αξιοπρέπειας όλων των οφελουμένων ευπαθών οικονομικά ομάδων, που πλήττονται, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες.

Με την ειλικρίνεια και το θάρρος που πρεσβεύει την παράταξη Δήμος Μπροστά+, επιδιώκοντας να προσφέρει τα μέγιστα για το κοινό καλό, θεωρούμε σκόπιμο να πραγματοποιηθούν βελτιώσεις στον μέχρι σήμερα τρόπο προμηθειών των προϊόντων, καθώς μπορούν να εξοικονομηθούν πόροι και να επωφεληθούν με περισσότερα προϊόντα, οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει ανάγκη καλύτερης διαχείρισης των έκτακτων προσφορών σε προϊόντα που πρέπει να καταναλώνονται σύντομα (κουλούρια Θεσσαλονίκης, κοτόπουλα, ψάρια, προϊόντα άρτου).

Στο πλαίσιο της διοίκησης υπάρχει επίσης η έντονη ανάγκη για συμμετοχή όλων των μελών της επιτροπής, της αντιδήμαρχου και της κοινωνικής λειτουργού, για τη σωστή λειτουργία της δομής. Στο πλαίσιο αυτό έχω ζητήσει τον νόμιμο απολογισμό, όπως γίνεται σε άλλους Δήμους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet