Δήμος Μπροστά+: H δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης διώχνει την ιατρό του ΚΟΙΠΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: H δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης διώχνει την ιατρό του ΚΟΙΠΑΠ

«Η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης διώχνει την ιατρό του ΚΟΙΠΑΠ, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας, στη συνταγογράφηση φαρμάκων, των μελών του ΚΑΠΗ και όσων δημοτών και κατοίκων είχαν ανάγκη», όπως αναφέρουν τα τακτικά μέλη του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Ελένη Μανδαμαδιώτου και Χαράλαμπος Καρανάσος και τα τακτικά μέλη του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Μαρία Τραγάδη και Αντώνης Χαριτάκης.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, τα μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+ σημειώνουν τα εξής:

Χωρίς την ύπαρξη κανενός προβλήματος συνεργασίας και με μια ξαφνική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοτική αρχή δηλώνει ότι θα προβεί σε απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών του ιατρού, χωρίς να αξιολογηθούν οι υπηρεσίες που έχει παράσχει η ιατρός μέχρι σήμερα.

Ευελπιστούμε να μη δούμε συγγενικά πρόσωπα των ασκούντων διοίκηση στον Δήμο, στην θέση του νέου ιατρού. Ο ιατρός, εκτός από επιστήμονας και επαγγελματίας, είναι άνθρωπος και η ιατρός του ΚΟΙΠΑΠ, με πολύ μεγάλη αυταπάρνηση, έδειξε ότι στηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρά το γεγονός ότι για πολύ καιρό δεν της καταβάλλονταν ο μισθός.

Καλούμε τη διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ να ανανεώσει τη σύμβαση της ιατρού, διότι η εμπιστοσύνη των μελών του ΚΑΠΗ στην ιατρό είναι δεδομένη.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet