Διανομή τροφίμων σε Λυκόβρυση και Πεύκη με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή τροφίμων σε Λυκόβρυση και Πεύκη με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αμάλθεια», με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2021 μία ακόμη διανομή διανομή ειδών οπωροπωλείου (μήλα, αχλάδια) και κοτόπουλο νωπό σε συνολικά 112 οικογένειες.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών  που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με τη δράση: «Μέσα από τη συμμετοχή του Δήμου μας στην Κοινωνική Σύμπραξη και τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους έχουμε τη δυνατότητα να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Αξιοποιούμε κάθε πρόγραμμα και χρηματοδότηση, αλλά και την εθελοντική προσφορά, ώστε να συνεχίζουμε να στηρίζουμε όσους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ανάγκες, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet