Ενημερωτική ημερίδα στις 28/4 από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για το Δάσος Μορέλλα
Φωτογραφία: alsosmorella/FB
Κοινωνία

Ενημερωτική ημερίδα στις 28/4 από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για το Δάσος Μορέλλα

Ενημερωτική ημερίδα για το Δάσος Μορέλλα διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Κυριακή 28/4 και ώρα 11:00 π.μ. Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί το ιστορικό της υπόθεσης, οι διαχρονικοί αγώνες για τη διατήρηση του δασικού χαρακτήρα του και οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του ιδιοκτησιακού του Δάσους Μορέλλα, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πνεύμονες πρασίνου της πόλης μας.

Θα μιλήσουν:

  • Μάριος Ψυχάλης, δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
  • Στέργιος Διαμαντόπουλος, δασολόγος – περιβαλλοντικός σύμβουλος «Η διαχρονικότητα του Δάσους Μορέλλα»
  • Λεωνίδας Λεωνίδου, δικηγόρος, «Νομικό Πλαίσιο Χρήσης Αστικού Δάσους»
  • Βερονίκη Καββαδία, τοπογράφος – μηχανικός, Παρουσίαση αποδεικτικής μελέτης για το ιδιοκτησιακό του Δάσους Μορέλλα υπέρ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάλιος.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Τα δάση μας είναι η ζωή μας και θα συνεχίσουμε να τα φροντίζουμε εμπράκτως! Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και θέλουμε να την γνωρίζουν όλοι: Το δάσος Μορέλλα είναι και θα παραμείνει δάσος! Υποστηρίζουμε δυναμικά και με κάθε μέσο την διαχρονική δασικότητα της συνολικής επιφάνειας του Δάσους Μορέλλα! Σε συνεργασία με τους δικηγόρους, τους δασολόγους, τους τοπογράφους και τους γεωπόνους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, δίνουμε αγώνα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Καλούμε όλους τους δημότες και κατοίκους της πόλης μας να παρακολουθήσουν την ημερίδα!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet