Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης (21 & 28/3)
Κοινωνία

Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης (21 & 28/3)

Δράσεις ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 21 και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, με συγκέντρωση τροφίμων έξω από σούπερ μάρκετ της πόλης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εντεταλμένη σύμβουλος Άννα Ασπραδάκη«Δεδομένης της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων και αποστέρηση πολλών συνανθρώπων μας ακόμη και από βασικά κοινωνικά αγαθά επιβίωσης. 

»Θεωρώντας, λοιπόν, ότι στη δύσκολη αυτή συγκυρία πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι, να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις μας και να εκφράσουμε ενεργά την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας και στα παιδιά που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, σας καλούμε να ανταποκριθείτε στη δράση που διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας».

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, από τις 11:00 έως τις 15:00 και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 τις ίδιες ώρες, εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ Λυκόβρυσης και Πεύκης και συγκεκριμένα στα παρακάτω σημεία:

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

  • S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Ειρήνης 48, Πεύκη.
  • S/M MY MARKET: Λ. Ειρήνης 12, Πεύκη.
  • S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Λ. Αμαρουσίου 23 & Λ.Καραγιάννη, Λυκόβρυση.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

  • S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου 49, Λυκόβρυση.
  • S/M ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γρ. Λαμπράκη 20, Λυκόβρυση.
  • S/M LIDL: Γρ. Λαμπράκη & Θησέως, Λυκόβρυση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet