Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν τα rapid tests στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης – Εντοπίστηκε ένα κρούσμα Covid-19
Κοινωνία

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν τα rapid tests στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης – Εντοπίστηκε ένα κρούσμα Covid-19

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διενέργεια των διαγνωστικών ελέγχων για Covid-19 (rapid tests) για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα διαγνωστικά tests πραγματοποιήθηκαν από τις Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και το γεγονός ότι έγιναν σε εργάσιμη ημέρα συμμετείχαν 124 πολίτες, ενώ βρέθηκε μόνο ένα θετικό κρούσμα.

Στον χώρο της διεξαγωγής των τεστ παραβρέθηκαν, πέραν του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Γιάννη Κεχρής και η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Δέσποινα Μεντεσίδου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Τους τελευταίους μήνες έχουμε φιλοξενήσει τέσσερις φορές τη διενέργεια δωρεάν rapid tests στον Δήμο μας σε συνεργασία με διαφορετικούς φορείς, πάντα όμως με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης. Και είμαστε ευτυχείς για το γεγονός, ότι σε όλες τις περιπτώσεις τα θετικά κρούσματα ήταν ελάχιστα.

»Αυτήν τη φορά προχωρήσαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Πατούλη, τη Λουκία Κεφαλογιάννη και τον Γιάννη Κεχρή, τα μέλη των Κινητών Ομάδων, όπως και τους πολίτες που προσήλθαν παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

»Θα ήθελα καλέσω για μια ακόμη φορά τους συμπολίτες να τηρούν τα μέτρα που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί για να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet