Ε. Μανδαμαδιώτου: Απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προφύλαξης κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού!
Κοινωνία

Ε. Μανδαμαδιώτου: Απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προφύλαξης κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού!

«Η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί με ευλάβεια την αυστηρή τήρηση ειδικών κανόνων αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού και να αφήσει κατά μέρους τα επικοινωνιακά παιχνίδια στα κοινωνικά δίκτυα με δημιουργίες συγχρωτισμού κατά την πραγματοποίηση προβολής κινηματογραφικών ταινιών στο υπαίθριο θέατρο του Πολυχώρου Λυκόβρυσης (Ο.Τ.9),ιδιαίτερα, όταν ανάμεσα στο κοινό υπάρχουν ηλικιωμένοι πολίτες ή άλλες ευπαθείς ομάδες».

Τα παραπάνω σημειώνει η Ελένη Μανδαμαδιώτου, μέλος της δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+ και τακτικό μέλος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Επίσης, όπως λέει, η δημοτική αρχή «έχει την υποχρέωση να μη ξεχνάει ότι στις δομές του Δήμου ισχύουν ειδικοί κανόνες ασφαλής λειτουργίας που αποτελούν τον μηχανισμό για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και για την, επιτέλους, πολυπόθητη περίοδο επανόδου στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα».

Και η κ. Μανδαμαδιώτου συνεχίζει:

«Πώς επιτρέπεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη να λειτουργεί χωρίς τις απαραίτητες υπηρεσίες καθαριότητας;  Όλοι γνωρίζουμε ότι άνοιξε με συγκεκριμένους όρους που δεν γίνεται να παραβιάζονται ούτε να παραλείπονται, γιατί έχουμε να κάνουμε με μικρούς και μεγάλους φίλους που επισκέπτονται τον σχετικό χώρο, εκτός από τη μόνιμη βιβλιοθηκονόμο.

»Είναι αυτονόητο ότι είναι υπόψη του προεδρείου του ΚΟΙΠΑΠ ότι έχει λήξει, καιρό τώρα, η τελευταία σύμβαση και εν τούτοις μέχρι σήμερα δεν έχουμε ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι.

»Τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και οι πολίτες, πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε τη δέουσα προσοχή για την τήρηση των σχετικών οδηγιών και συστάσεων.

»Τα έργα που αξίζουν φαίνονται, γιατί συνεχίζουν να υπάρχουν με περηφάνεια με το πέρας του χρόνου, χωρίς να δίνει κανείς πλέον σημασία στη στιγμή ενός φωτογραφικού κλικ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet