Ζητήματα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης απασχόλησαν Τ. Μαυρίδη και Δ. Φωκιανό
Κοινωνία

Ζητήματα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης απασχόλησαν Τ. Μαυρίδη και Δ. Φωκιανό

Τον πρώην δήμαρχο Λυκόβρυσης και Λυκόβρυσης-Πεύκης Δημήτρη Φωκιανό υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος παρέδωσε στον κ. Φωκιανό το ιστορικό βιβλίο που εξέδωσε πρόσφατα ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορία των δύο Δημοτικών Ενοτήτων και του ενιαίου Δήμου, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για ζητήματα του Δήμου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μαυρίδης δήλωσε:

«Είχα τη χαρά να υποδεχτώ σήμερα τον προκάτοχό μου σε αυτό το γραφείο τον Δημήτρη Φωκιανό, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ όταν ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης από νομοθέτημα οικοδομήθηκε ως θεσμός, ως ενιαίος Δήμος, με όλα τα προβλήματα που μας είχε κληροδοτήσει το παρελθόν. Για αυτό, το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω είναι να του παραδώσω ιδιοχείρως ένα από τα πρώτα αντίτυπα της ιστορικής μας έκδοσης. Ως πολίτης, ως ιατρός, ως δήμαρχος Λυκόβρυσης και ως ο πρώτος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης έχει εργαστεί όσο λίγοι στο να γραφτεί αυτή η ιστορία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet