Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης ξανά… συνοδοιπόρος του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης ξανά… συνοδοιπόρος του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης αποδεικνύει έμπρακτα ότι το καλύτερο «φάρμακο» στην κρίση είναι ο πολιτισμός και η αλληλεγγύη, καθώς για μία ακόμη χρονιά ενισχύει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ώστε να στηριχθούν όσοι -λόγω οικονομικής αδυναμίας και ελλείψει ασφαλιστικής κάλυψης- δεν μπορούν να έχουν φαρμακευτική περίθαλψη.

Τα φάρμακα παρέδωσε στον δήμαρχο της πόλης, Τάσο Μαυρίδη, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, Έλλη Μήτση, συνοδευόμενη από τα μέλη του Δ.Σ., Δέσποινα Μεντεσίδου και Κώστα Αναγνώστου.

Ο δήμαρχος, αφού συνεχάρη την Κινηματογραφική Λέσχη για τη συνολική προσφορά της στην περιοχή, ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την πρόεδρο, Έλλη Μήτση, και το Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης για την ευγενική αυτή χειρονομία της να ενισχύσει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου για μια ακόμη χρονιά. Δημιουργείται μια παράδοση προσφοράς στην πόλη μας, στην οποία συμμετέχουν ολοένα και περισσότεροι φορείς και πολίτες. Με αυτή την ευκαιρία θέλω να καλέσω, όσους μπορούν να προσφέρουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας φάρμακα, που δεν χρειάζονται, ακόμα και αν έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί η ημερομηνία λήξης τους να έχει κάποιο χρονικό ορίζοντα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet