Η Νέα Δημιουργία πρόσφερε τρόφιμα στην ενορία του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Νέα Δημιουργία πρόσφερε τρόφιμα στην ενορία του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους δημότες Λυκόβρυσης Πεύκης που βρίσκονται σε ανάγκη, όπως αναφέρει ο συνδυασμός.

Ειδικότερα, με αρωγούς στην προσπάθεια αυτή τον πρώην πρόεδρο της Γ’ Λαϊκής Θανάση Ξυνταράκη, το Σωματείο Γ’ Λαϊκής Αθηνών, επαγγελματιών και τον σύλλογο Παραγωγών Γ’ Λαϊκής Αθηνών, παραδόθηκαν 600 κιλά τροφίμων στην ενορία του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

«Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου και οι συνεργάτες του, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους στους συμπολίτες του Δήμου και την προσπάθειά τους να στηρίξουν τα κοινωνικά παντοπωλεία των ενοριών του Δήμου μας» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Είναι αδιάκοπη η προσπάθειά μας να ενεργοποιήσουμε κάθε μέσο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στον Δήμο μας για να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε του συμπολίτες μας που βρίσκονται σε αδύναμη οικονομικά θέση. Καλούμε τους πολίτες σε συστράτευση και οραματιζόμαστε έναν Δήμο που θα οργανώσει κοινωνικές δομές ικανές να ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet