Η παράταξη Νέα Δημιουργία συζητά με τους πολίτες στις 9 Μαΐου για την ασφάλεια
Κοινωνία

Η παράταξη Νέα Δημιουργία συζητά με τους πολίτες στις 9 Μαΐου για την ασφάλεια

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 19:00 συζητά μέσω τηλεδιάσκεψης η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης-Πεύκης Νέα Δημιουργία με τους πολίτες, με θέμα «Ηλεκτρονική επόπτευση και προστασία χώρων δημόσιού ενδιαφέροντος». Εισηγητής είναι ο Κώστας Πολύχρονος, μέλος της παράταξης.

Η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Π. Ιωάννου αναφέρει: «Με την εγκληματικότητα να παρουσιάζει αύξηση στις μέρες μας, με επιθέσεις και ληστείες σε άτομα τρίτης ηλικίας, γυναίκες, παιδιά και άλλες ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, τόσον σε δημόσιους χώρους και δρόμους, όσον και μέσα στα σπίτια μετά από διαρρήξεις, με φαινόμενα χουλιγκανισμού ή μπούλινγκ, με βανδαλισμούς περιουσιών (κτηρίων και αυτοκινήτων), με τρομοκρατικές ενέργειες κ.λπ, το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών είναι ιδιαίτερα υψηλό και η απαίτηση για καλύτερη αστυνόμευση και παροχή ασφάλειας κοινή σε όποια γειτονιά συζητήσαμε με τους πολίτες του Δήμου μας».

Έστω και αν ακόμη η Λυκόβρυση-Πεύκη δεν παρουσιάζει εγκληματικότητα ανάλογη αυτής άλλων περιοχών του Λεκανοπεδίου, είναι εμφανής η ανάγκη για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό, για την λήψη μέτρων πρόληψης και όχι διορθωτικών και σπασμωδικών αντιδράσεων.

Παράλληλα, σύμφωνα με την παράταξη, θα συζητηθεί όποιο άλλο θέμα μπει από όποιον κάτοικο επιθυμεί. Διάρκεια συζήτησης 90 λεπτά (από τις 19:00 μέχρι 20:30 το αργότερο).

Δήλωση συμμετοχής στο e-mail [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet